Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 15 juni 2017

Autoweek: Aston Martin Valkyrie beter in beeld

Aston Martin Valkyrie beter in beeld
In maart maakte Aston Martin bekend dat de hypercar van het merk, die eerder als AM-RB 001 door het leven ging, 'Valkyrie' gaat heten. Veel meer dan een duister filmpje zat er toen niet in, maar daar komt nu verandering in.
Lees verder

In het wild: BMW 1M Coupé
Met bouwjaar 2011 is deze oranje BMW één van de jongste auto's ooit in 'In het wild'. Geen probleem, want de M-versie van de BMW 1-serie Coupé is nu al een klassieker.
Lees verder

Twee jaar extra garantie sjoemel-VW's in EU
Eigenaren van een Volkswagen dieselwagen met 'sjoemelsoftware' krijgen twee jaar extra garantie op hun wagen, maar geen geldcompensatie. Dat is het Duitse concern woensdag in Brussel met EU-commissaris Vera Jourova (Consumentenrechten) overeengekomen, bevestigt een woordvoerder van de Europese Commissie.
Lees verder

Honda plakt prijsstickers op Civic Type-R
De nieuwe Civic Type-R is weer heer en meester van de Nürburgring en vanavond kunnen we melden wat Honda voor voorwielaangedreven energiebom wil ontvangen.
Lees verder

Nieuwe Citroën Berlingo en Peugeot Partner betrapt
De huidige generatie Partner en Berlingo loopt aardig op zijn laatste benen. Tijd voor opvolgers! Onze spionagefotograaf heeft het nieuwe duo op de foto weten te zetten.
Lees verder

Nieuwe designtaal voor Hyundai's cross-overs
Cross-overs en SUV's van Hyundai gaan zich designtechnisch sterker onderscheiden van de reguliere modellen van het merk. Dat laat designbaas Peter Schreyer weten aan AutoWeek.
Lees verder

Onder het mes: Lexus CT 200h
Het is alweer zeven jaar geleden dat Lexus de CT presenteerde tijdens de Autosalon van Genève. De hybride hatchback ondergaat nu zijn tweede en laatste facelift.
Lees verder