Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 20 juni 2017

Autoweek: Bakbeest: Lincoln Navigator L

Bakbeest: Lincoln Navigator L
'Groter is beter' is nog altijd de filosofie die het Amerikaanse Lincoln op een tegeltje heeft staan. Vandaag lanceert het merk de L-versie van de Navigator.
Lees verder

Mercedes-Benz bouwt fabriek in Rusland
Daimler heeft dinsdag de eerste steen gelegd voor een nieuwe fabriek voor dochteronderdeel Mercedes-Benz in Rusland. De fabriek in de regio rond Moskou moet vanaf 2019 beginnen met de productie van de E-klasse voor de Russische markt.
Lees verder

Kia hoogt op: dít is de Stonic!
Onlangs stelde Hyundai de excentrieke Kona aan de wereld voor en ook zustermerk Kia gaat zich nu aan een compacte hoogpotige wagen. We heten welkom: de Kia Stonic!
Lees verder

AutoWeek-lezer spot: Jaguar XE LWB
AutoWeek-lezer Jos Koedooder liep langs de Route du Soleil een ingepakte Jaguar XE tegen het lijf. De sedan rekt zich volledig uit in de Franse zon.
Lees verder

Wel en wee: Suzuki Baleno
Suzuki heeft de afgelopen jaren zijn modellengamma vernieuwd en de meest recente voorbeelden daarvan zijn de Ignis en de nieuwe Swift. De Baleno is inmiddels al een jaar op de markt. We vragen Suzuki Nederland hoe het de compacte hatchback is vergaan.
Lees verder

Dít kost de nieuwe Volkswagen Polo *UPDATE*
Volkswagen heeft de rekenmachines overuren laten draaien. Daags na de onthulling van de nieuwe Polo zijn de prijzen al vastgesteld!
Lees verder

Opgefrist: Cadillac XTS
Cadillac heeft de XTS op de snijtafel gelegd. De op een na grootste sedan van Cadilllac is behoorlijk aangepakt.
Lees verder