Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 14 juni 2017

Autoweek: Beter in beeld: Fisker EMotion

Beter in beeld: Fisker EMotion
Ongeveer een week geleden verscheen een nieuwe foto van de productieversie van de Fisker EMotion te vroeg op internet. Nu heeft ook Fisker Inc. besloten zelf de auto in beeld te brengen.
Lees verder

Aston Martin ontketent Vantage AMR
Aston Martin riep tijdens de Autosalon van Genève het Astin Martin Racing (AMR)-label in leven. Op de beursvloer maakten we direct kennis met de Rapide AMR en de Vantage AMR Pro. Ook van de Vantage is nu een AMR-versie.
Lees verder

Volledig elektrische Hyundai Kona komt ver
We wisten al dat Hyundai volgend jaar een volledig elektrische variant van de Kona op de markt brengt. Hoofd van de afdeling Productplanning van Hyundai Europe kan AutoWeek doet alvast een boekje open over zijn reikwijdte.
Lees verder

Dit is de Jaguar XF Sportbrake
Vorig jaar deed het gerucht de ronde dat de nieuwe generatie Jaguar XF er niet als Sportbrake zou komen. Na ettelijke spionagebeelden weten we inmiddels wel beter en zojuist is de XF Sportbrake officieel onthuld.
Lees verder

Audi R8 Spyder nu ook als Plus
De dichte Audi R8 kennen we al sinds de introductie als nóg imponerender V10 Plus. Nu is ook de R8 Spyder er als 'Plus'.
Lees verder

'Daihatsu overweegt Brazilië'
Daihatsu heeft zich in de afgelopen jaren uit steeds meer landen en regio's, waaronder Europa, teruggetrokken. Nu overweegt het merk juist een nieuwe exportmarkt: Brazilië.
Lees verder

Alle Koenigseggs Regera uitverkocht
Het Zweedse Koenigsegg laat vol trots weten dat het de gehele oplage van de Regera heeft verkocht.
Lees verder