Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 29 juni 2017

Autoweek: BMW X5 M en X6 M 'Black Fire Edition'

BMW X5 M en X6 M 'Black Fire Edition'
Aan zwarte exemplaren geen gebrek bij de BMW's X5 en X6, maar er zijn altijd mensen die vinden dat het nog duisterder kan. Om te voorkomen dat die hun heil elders zoeken, presenteert BMW de Black Fire Edtions van de X5 M en X6 M.
Lees verder

Video: Audi RS5 - Rij-impressie
Al sinds de RS2 in de jaren 90 staan de RS-modellen voor het meest sportieve binnen hun segment. Niet voor niets staan de letters RS voor RennSport. In het persbericht bij de nieuwe RS noemt Audi deze auto echter opeens Gran Turismo. Wat is hier aan de hand?
Lees verder

Peugeot presenteert 3008 DKR Maxi
Peugeot heeft de 3008 DKR aangescherpt, de auto waarmee in januari al werd gescheurd in Zuid-Amerika. De Fransen presenteren vandaag de 3008 DKR Maxi.
Lees verder

Video: Kia Optima SW 1.7 CRDi Op de Rollenbank
Een Kia is niet de eerste auto die je verwacht bij deze krachtproef. Maar hij doorstaat hem met glans.
Lees verder

McLaren 720S van Lego op Goodwood
McLaren neemt een levensgrote 720S van Lego mee naar het Goodwood Festival of Speed. Bouwfanaten niet getreurd, want de auto is nog niet af.
Lees verder

Audi legt Spider-Man op nieuwe A8
Audi's vierde generatie A8 debuteert op het witte doek. In de film Spider-Man Homecoming zal Audi's nieuwe vlaggenschip voor het eerst te zien zijn. Voor de gelegenheid wordt de al slingerend de wereld reddende superheld op een ingepakt exemplaar gelegd.
Lees verder

Aston Martin ontketent Vulcan AMR Pro
Aston Martin heeft de kettingen losgelaten die de Vulcan AMR Pro op zijn plek hielden. De overtreffende trap van de al buitenissige Vulcan beleeft morgen zijn publieksdebuut tijdens het Goodwood Festival of Speed.
Lees verder