Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 28 juni 2017

Autoweek: Breed: Dodge Challenger Hellcat Widebody

Breed: Dodge Challenger Hellcat Widebody
Dodge slaat de teugels van de van nature al beestachtige Challenger Hellcat en schuift een in de breedte uitgesmeerde variant naar voren: de Challenger Hellcat Widebody.
Lees verder

Aston Martin DB11 nu ook met V8
Enkele dagen voor het Goodwood Festival of Speed zijn poorten opent, trekt Aston Martin het doek van de DB11 met 4,0-liter grote V8 onder de kap.
Lees verder

Facelift voor Maserati GranTurismo
De Maserati GranTurismo draait met introductiejaar 2017 weer even mee. Aan een opvolger wordt gewerkt, maar die verschijnt niet voor we kennis kunnen maken met de gefacelifte GranTurismo!
Lees verder

Rolls-Royce Dawn als Black Badge
Het Goodwood Festival of Speed is een Brits pk-festijn dat jaarlijkse op een enorme aanwas liefhebbers kan rekenen. Het is dan ook dit festival waar Rolls-Royce de sportversie van de Dawn presenteert: de Black Badge.
Lees verder

Rezvani Beast en Beast Alpha krijgen gezelschap
Het in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië gevestigde Rezvani Motors voegt spoedig een nieuwe beul aan zijn modellengamma toe. Vandaag wordt met een reeks plaagplaten vooruitgeblikt op de nieuwe extremist.
Lees verder

Renault Espace krijgt TCe 225
Renault parkeert op het Concours d'Elégance op Paleis Het Loo niet alleen een hele rits fameuze modellen uit het verleden, maar ook een Espace met een hagelnieuwe benzinemotor in het vooronder.
Lees verder

Kleinere oplage Aston Martin RapidE dan gepland
In 2019 brengt Aston Martin een elektrische Rapide op de markt: de RapidE. De auto wordt in een kleinere serie gebouwd dan aanvankelijk gepland.
Lees verder