Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 7 juni 2017

Autoweek: Captur van Kia heet Stonic

Captur van Kia heet Stonic
Later deze maand onthult Kia zijn cross-over in het B-segment. Vandaag begint de aanloop naar dat feest met de teasercampagne. Om te beginnen de naam: Stonic.
Lees verder

Tesla Model Y schemert door
Tesla wil zijn modellengamma de komende jaren uitbreiden, onder andere met een compactere cross-over dan de Model X. Tijdens een vergadering met zijn aandeelhouders heeft CEO Elon Musk de buitenwereld een glimp van die Model Y gegund.
Lees verder

Facelift voor Jeep Cherokee op komst
Het is 2013 als de huidige Jeep Cherokee op de markt brengt. Tijd voor een facelift! Onze spionagefotograaf heeft een ingepakt prototype voor de lens weten te krijgen.
Lees verder

7,7 miljoen euro in twee weken
Fastned doet er alles aan om zijn beoogde groei zo snel mogelijk te realiseren. Om die reden heeft de snellaadpalenexploitant in een oogwenk een krappe acht miljoen bij elkaar gesprokkeld.
Lees verder

Stijging aantal mobiele snelheidscontroles
Na twee rustige jaren wordt het weer druk met driepootjes langs 's heren wegen. Personeelsacties en softwareproblemen zijn voorbij, dus kan er weer volop worden geflitst, waarschuwt de politie.
Lees verder

Hé, daar hebben we de Fisker EMotion weer!
Dankzij een officieel persbericht is er weer iets meer bekend over de ophanden zijnde Fisker EMotion. We hebben nu meer details, een prijs én een voorzichtige releasedatum.
Lees verder

NEVS toont InMotion Concept
NEVS heeft het digitale doek verwijderd van de InMotion Concept, een studiemodel dat momenteel tijdens technologiebeurs CES Asia in de schijnwerpers staat.
Lees verder