Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 28 juni 2017

Autoweek: Dít is de Lada Vesta SW en SW Cross

Dít is de Lada Vesta SW en SW Cross
Lada presenteerde de Vesta als model dat het merk ook buiten Rusland weer terug op de kaart moest zetten. We kenden hem alleen als sedan, maar de in het thuisland mateloos populaire Vesta is er nu ook als SW en als SW Cross!
Lees verder

Alfa Romeo Giulia weinig succesvol in VS
De Giulia geldt, samen met de 4C, als de auto waarmee Alfa Romeo het (weer) moet gaan maken in de Verenigde Staten. Dat wil tot nu toe niet erg vlotten, blijkt uit de eerste verkoopcijfers.
Lees verder

Voorlopige lijst Auto van het Jaar-kandidaten
Een nieuw jaar met nieuwe kansen. De organisatie van de Auto van het Jaar-verkiezing heeft de voorlopige lijst kandidaten losgelaten.
Lees verder

Irmscher stort zich op Opel Insignia
De Blitz-adepten van Irmscher houden zich al zo'n 50 jaar bezig met het zowel optisch als technisch tunen van Opels. Dan kan de nieuwe Insignia Sports Tourer niet ongemoeid gelaten blijven.
Lees verder

PSA mikt op level 3 autonoom rijden
PSA geeft aan dat autonoom rijden op level 3 vanaf 2020 mogelijk moet zijn met de auto's van het concern.
Lees verder

Occasions sneller verkocht
In 2016 is de tijd die een occasion gemiddeld nodig heeft om verkocht te worden, behoorlijk afgenomen. Die trend zet zich ook dit jaar voort.
Lees verder

In het wild: Chevrolet Caprice Classic (1977)
Vandaag bedanken we AutoWeek-lezer Joris van Praag voor zijn inzending: een ruim vijf meter lange Chevrolet Caprice Classic uit 1977.
Lees verder