Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 22 juni 2017

Autoweek: Dit kost de BMW 6-serie Gran Turismo

Dit kost de BMW 6-serie Gran Turismo
Het is pas een week geleden dat BMW de opvolger van de 5-serie GT presenteerde: de 6-serie Gran Turismo. BMW heeft nu al de prijzen vastgesteld.
Lees verder

Beter in beeld: Skoda Element
Skoda heeft zijn laatste studentenproject beter in beeld gebracht. De Tsjechen presenteren de Element Concept.
Lees verder

Nieuw actief veersysteem voor Audi A8
De nieuwe Audi A8 laat niet lang meer op zich wachten. De Duitsers laten alvast zien wat het onderstel van het topmodel in huis heeft. Het actieve veersysteem is onder andere in staat om zich schrap te zetten voor oneffenheden in het wegdek.
Lees verder

Jaguar Land Rover toont autonome testauto's
Jaguar Land Rover besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van autonome techniek. Vandaag laat het concern weten wat de huidige stand van zaken is.
Lees verder

Wel en wee: Renault Mégane
Het zal je niet ontgaan zijn dat de huidige Mégane inmiddels even op de markt is. Wij vroegen Renault Nederland hoe het de vierde generatie Mégane tot nu toe is vergaan.
Lees verder

Ook Audi S5 Cabriolet gaat langs Abt
Abt heeft zich opnieuw getrakteerd op een Audi A5, ditmaal de dakloze variant. Hoewel het niet de eerste keer is dat Audi de A5 Cabriolet onder handen neemt, is het wel de eerste keer dat het een S5 is!
Lees verder

Skoda Octavia Combi 1.0 TSI Greentech DSG-7 Style
Skoda heeft de Octavia een update gegeven. De aanpassingen zijn vooral optisch en elektronisch.
Lees verder