Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 6 juni 2017

Autoweek: Dít kost de gefacelifte Mercedes-Benz S-klasse

Dít kost de gefacelifte Mercedes-Benz S-klasse
In april injecteerde Mercedes-Benz zijn vlaggenschip S-klasse met een dosis fris DNA. Vandaag weten we ook welke bedragen voor de vernieuwde S-klasse neergeteld moeten worden.
Lees verder

Tesla zet Model 3 naast Model S
Tesla lijkt er genoeg van te hebben dat zo nu en dan wordt aangenomen dat de Model 3 een nieuwe generatie Tesla is die de Model S op technisch vlak voorbijstreeft. Het bedrijf stuurt een bericht aan zijn 'dealernetwerk' om enkele verschillen aan te geven.
Lees verder

Veertien nieuwe verkeersborden
Autorijdend Nederland zal zich de betekenis van een reeks nieuwe verkeersborden eigen moeten maken. Vanaf 1 juli komen we veertien nieuwe borden tegen rond het Nederlandse wegennet.
Lees verder

Carlex Design doet Brabus G500 4x4²
Het Poolse Carlex Design weet het uitgesproken uiterlijk van de Brabus G500 4x4² te vergezellen van een interieur dat er wat uitgesprokenheid prima bijpast.
Lees verder

Video: Opel Senator - Ford Granada - BMW 728i - Audi 200
Inmiddels hebben beide merken de handdoek in de ring gegooid, maar er waren tijden dat Opel en Ford zich vol overgave mengden in het limousinesegment als betaalbaar alternatief voor de gevestigde orde. Daar behoorde BMW al lang al toe, Audi was in de jaren 80 nog allerminst een serieuze speler in het hoogste segment. Een vergelijk tussen vier soortgelijke auto's met een totaal ander karakter, imago en levensloop. Back to the eighties in deze Classics-multitest met de Opel Senator, Ford Granada, ...
Lees verder

Audi A5 Sportback G-tron naar de Wörthersee
Audi wil het publiek eraan herinneren dat de A5 Sportback deze zomer als G-tron op de markt verschijnt. Tijdens het GTI Treffen aan de Wörthersee wordt de A5 met een voorkeur voor aardgas in een bijzondere verpakking gehesen.
Lees verder

'Mercedes levert nieuwe politieauto's'
Mercedes-Benz zou de volgende lichting gemarkeerde politieauto's mogen leveren. Dat meldt Automotive Management. De afgelopen jaren was Volkswagen hofleverancier.
Lees verder