Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 20 juni 2017

Autoweek: Eerste lijnen Honda Accord in beeld

Eerste lijnen Honda Accord in beeld
In Europa is de Accord al jaren niet meer leverbaar, maar met name in de Verenigde Staten is de Honda een auto met een enorme achterban. Honda warmt alvast op voor de komst van een nieuwe generatie.
Lees verder

'Tesla gaat auto's bouwen in China'
Tesla gaat auto's bouwen in China. De maker van elektrische auto's is dicht bij een overeenkomst met Shanghai om daar een fabriek te bouwen, meldden bronnen aan persbureau Bloomberg. De deal zou volgende week al gesloten kunnen worden.
Lees verder

Gelekt: Kia Stonic
Onlangs was het Hyundai dat met de Kona zijn messen sleep en ook Kia wil als geen ander zijn tanden in het segment van de compacte cross-overs zetten. De Stonic moet dat mogelijk gaan maken en de auto is nu, eerder dan Kia had gepland, op internet verschenen.
Lees verder

Onder het mes: Toyota Aqua
Toyota heeft begin dit jaar in het thuisland een facelift gegeven aan de Prius C. Nu wordt ook de Japanse variant daarvan op de snijtafel gelegd. Opvallend gegeven: hij krijgt een ander front dan zijn voormalige Noord-Amerikaanse tweelingbroer.
Lees verder

'Volkswagen I.D. Buzz in productie'
Goed nieuws voor wie al jaren wacht op een reïncarnatie van het aloude Volkswagen-busje. De I.D. Buzz Concept gaat namelijk daadwerkelijk in productie.
Lees verder

Voor de lens: nieuwe Volkswagen Jetta
Wat kort door de bocht gezegd kunnen we de Jetta zien als de sedanversie van de Volkswagen Golf. Onze spionagefotograaf heeft een volledig nieuwe generatie vast weten te leggen.
Lees verder

Hyundai Santa Fe strekt de benen
Onlangs presenteerde Hyundai de hagelnieuwe Kona, maar er zit meer in het vat op cross-overgebied. Een nieuwe Santa Fe zit in het vat en die SUV is vandaag ingepakt en wel voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen.
Lees verder