Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 30 juni 2017

Autoweek: Gelekt: officiële foto's Porsche 911 GT2 RS

Gelekt: officiële foto's Porsche 911 GT2 RS
Vlak voor de officiële onthulling op Goodwood is een aantal foto's van de nieuwe Porsche 911 GT2 RS op internet beland. Precieze prestaties van deze opper-Porsche laten nog even op zich wachten.
Lees verder

Mercedes G63 6x6 op basis van Suzuki Samurai
Ben je fan van de monsterlijke Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, maar vind je 'm een tikkie te duur of te groot? Dan heeft de Nihon Automotive Technology School in Japan de oplossing!
Lees verder

Rij-impressie: Fiat 500L
Het besluit om het retro-design van de Fiat 500 te adopteren voor de veel grotere 500L, heeft Fiat geen windeieren gelegd. Om de aandacht vast te houden kreeg de compacte MPV onlangs een subtiele make-over.
Lees verder

Facelift Friday: Hyundai Genesis Coupé
Zoals Kia nu vriend en vijand verbaast met de achterwielaangedreven Stinger, zo maakte zustermerk Hyundai vanaf 2008 indruk met de sportieve Genesis Coupé. Is de facelift van die auto geslaagd?
Lees verder

ADAC raadt af nieuwe dieselauto te kopen
Autoclub ADAC raadt autokopers aan voorlopig nog even geen diesel te kopen. Anders kon je nog weleens voor vervelende verrassingen komen te staan.
Lees verder

Video: Toyota GT86 vs Mazda MX-5 RF - Dubbeltest
Toyota verraste enige jaren geleden vriend en vijand met de GT86, een puur op rijplezier gerichte sportcoupe. Mazda komt met de nieuwe MX-5 RF nadrukkelijk in diens vaarwater. Beide plezierige auto's, in deze test zoeken we de beste.
Lees verder

'Zondag releasedatum Model 3 bekend'
Eindelijk: Elon Musk heeft zojuist onthuld wanneer de releasedatum van de Model 3 wordt onthuld... Eh, wat?
Lees verder