Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 2 juni 2017

Autoweek: Geprijsd: Hyundai i30 Wagon

Geprijsd: Hyundai i30 Wagon
De in Genève gepresenteerde extra praktische variant van de i30, de Wagon, is door Hyundai van prijsstickers voorzien.
Lees verder

Audi Q2 als #limited
Audi brengt zijn Q2 onder de aandacht door de cross-over een gelimiteerde uitvoering te geven. De speciale Q2 is '#limited' gedoopt en is daarmee natuurlijk 'helemaal 2017'.
Lees verder

Nederlandse laadpalenexploitant groeit hard
Het Nederlandse bedrijf Fastned heeft opnieuw een deal met Van der Valk gesloten, om na Duitsland ook in België een netwerk van snellaadpalen te installeren.
Lees verder

Studenten voor elektrisch ronderecord Zandvoort
Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys Hogescholen zetten dit weekend alles op alles om het ronderecord voor elektrische raceauto's op Circuit Zandvoort aan gruzelementen te rijden.
Lees verder

In het wild: Renault 21 Nevada
Wie tegenwoordig meer dan vijf personen wil vervoeren, komt automatisch in een hoog model terecht. Begin jaren '90 was dat anders, dankzij deze Renault 21 Nevada Familiale! Jim Appelmelk zette 'm voor ons op de foto.
Lees verder

Shell zegt wel dat piek olie en gas nog komt
Hoewel we voorlopig nog wel even afhankelijk blijven van olie en gas, is de transitie naar alternatieve energiebronnen onvermijdelijk. Dat zegt Shell-topman Ben van Beurden.
Lees verder

Facelift Friday: Toyota Verso
Toyota presenteerde in 2009 de derde generatie van compacte MPV Verso. In 2013 leek het Toyota verstandig om de auto te verfrissen, de neus werd in lijn getrokken met de toenmalige designkoers.
Lees verder