Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 16 juni 2017

Autoweek: Gesnapt: gefacelifte Cadillac CT6

Gesnapt: gefacelifte Cadillac CT6
Cadillacs CT6 werd pas begin vorig jaar in het thuisland op de markt gebracht, maar nu al lijkt de voorlopige topsedan van het Amerikaanse merk een facelift te krijgen.
Lees verder

'Airbagmaker Takata nadert faillissement'
De Japanse airbagmaker Takata vraagt mogelijk volgende week al faillissementsbescherming aan. Dat zeggen bronnen rond het bedrijf tegen persbureau Bloomberg. Dat zou eerst in Japan en later ook in de Verenigde Staten gebeuren. De handel in het aandeel werd vrijdag op de beurs van Tokio stilgelegd.
Lees verder

Video: Honda Civic Type-R - Rij-impressie
Menig hete hatchback in het C-segment heeft tegenwoordig een automaat en vierwielaandrijving. De nieuwe Honda Civic Type-R doet het anders; maar liefst 320 paardenkrachten vinden hun weg naar het asfalt via een handgeschakelde zesversnellingsbak en alleen de voorwielen. Dat maakt de super-Civic per definitie speciaal, maar is hij ook lekkerder dan de concurrentie? Ontdek nog meer ins en outs van de nieuwe Civic Type-R ook in de uitgebreide Eerste Rijtest in AutoWeek nummer 25, die vanaf ...
Lees verder

Gelekt: Volkswagen Polo
Later vandaag trekt Volkswagen het doek van de zesde generatie Polo, maar dankzij het Russische Wheelsage kunnen we de langverwachte nieuweling nu al bekijken!
Lees verder

Nederland bij koplopers autoverkoop EU
De autoverkopen zitten duidelijk weer in de lift, en Nederlanders dragen daar kennelijk een steentje aan bij. We zitten bij een groep landen waar dit jaar de verkoop het hardst steeg.
Lees verder

Dít is de nieuwe Volkswagen Polo
Vanochtend doken al de eerste foto's van de compleet nieuwe zesde generatie Polo op, maar nu heeft Volkswagen het volledige Polo-boek opengeslagen!
Lees verder

Stichting Volkswagen Car Claim niet tevreden
Woensdag wist de Europese Commissie bij Volkswagen twee jaar extra garantie te bedingen voor eigenaren van een VW met sjoemelsoftware. De Stichting Volkswagen Car Claim neemt daar echter geen genoegen mee.
Lees verder