Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 19 juni 2017

Autoweek: Gesnapt: nieuwe Ford Focus

Gesnapt: nieuwe Ford Focus
Ford's huidige Focus loopt op zijn laatste benen, maar Ford heeft natuurlijk al lang een opvolger in de ontwikkelingskamers staan. Onze spionagefotograaf heeft de vijfde generatie Focus voor de lens gekregen. Voor het eerst kunnen we ook een blik op het interieur werpen.
Lees verder

Prijzen Mercedes-AMG GLC 63 en 63 Coupé bekend
In april dit jaar stuurde Mercedes-Benz de GLC en GLC Coupé naar de AMG-sportschool. De afgetrainde SUV's zijn vandaag van Nederlandse prijskaartjes voorzien.
Lees verder

Is dit de Volkswagen T-Roc?
Volkswagen is voornemens zijn SUV-portfolio behoorlijk uit te breiden. Zo spreekt het merk al enige tijd over de komst van de T-Roc, een auto die vandaag mogelijkerwijs is opgedoken.
Lees verder

Tuner Mulgari komt met Signature Vehicles
De Engelse tuner Mulgari Automotive heeft een speciale afdeling opgezet waar klanten een auto helemaal naar eigen smaak kunnen laten vormgeven. De nieuwe lijn draagt naam Signature Vehicle en een verbouwde Mini Cooper S is mag het spits afbijten.
Lees verder

Futuristisch rubber van Michelin
Intelligente banden, wat moeten we ons daar nu weer bij voorstellen? Michelin heeft daar zo zijn eigen ideeën over en introduceert de Visionary Concept.
Lees verder

'BMW i5 komt niet'
Lange tijd gingen er geruchten over een BMW 'i5', maar nu lijkt het erop dat die auto er toch niet komt. Wel komt er een auto met een i-label die al in 2021 een hoge mate van autonomie op de openbare weg moet brengen.
Lees verder

Hitte leidt tot meer pech onderweg
Als het kwik ook maar enigszins in de buurt van tropische temperaturen komt, is ons land meteen in rep en roer. Is het geen hitteplan dat ons dwingt binnen te blijven, dan is het wel een auto die dienst weigert vanwege de hitte.
Lees verder