Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 29 juni 2017

Autoweek: Goodwood-sculptuur gepresenteerd

Goodwood-sculptuur gepresenteerd
Wie een beetje bekend is met het Goodwood Festival of Speed, weet dat er elk jaar een bijzonder bouwwerk wordt neergezet in de nabijheid van het Goodwood House. Vandaag is het kunstwerk uit de doeken gedaan voor de 25ste editie van het Engelse autofestijn.
Lees verder

Weblog: Cross-overcarnaval
Die terreur van jolige crossovers in het B-segment! Dakjes en raamstijlen in felle contrastkleuren, guitige interieurs, dakrails, panoramadaken, privacy glass, tweekleurig 17 inch lichtmetaal voor je duivelse driepitter - de kleine suv is een soort carnaval geworden. Vet cool is in de mode. De Citroën C3 Aircross – een komisch juwelendoosje, natuurlijk met airbumps die uit de flankjes steken als de bolle wangen van een knaagdier. In de Renault Captur trof ik een dashboard aan in ...
Lees verder

Bentley Flying Spur Design Series by Mulliner
Bentley zet zijn Flying Spur in het zonnetje door de luxeuze sedan als Design Series neer te presenteren.
Lees verder

McLaren verwacht opnieuw recordjaar
McLaren verwacht voor dit jaar verdere groei, na de enorme groei in verkoopaantallen van vorig jaar. Vorig jaar verkocht het merk ongeveer twee keer zoveel auto's als in 2015. Nóg een verdubbeling in een jaar tijd zit er niet in, maar het merk houdt hoge verwachtingen.
Lees verder

e.Go Life is elektrische stadsauto uit Aken
In het Duitse Aken is e.Go gevestigd, een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van klein elektrisch vervoer. Met de Life komt E.Go met een kleine elektrische stadsauto op de proppen.
Lees verder

Rijden op zonne-energie: Lightyear One
Lightyear, een nieuw Nederlands automerk dat is opgericht door oud-studenten van de TU Eindhoven, heeft zijn eerste auto geteased. De One, zoals het model toepasselijk heet, haalt zijn elektrische kracht volledig uit zonne-energie.
Lees verder

Is dit de nieuwe Aston Martin Vantage?
Op de website van het Japanse patentbureau zijn schetsen opgedoken van een nieuwe Aston Martin. Het lijkt te gaan om de opvolger van de inmiddels op leeftijd geraakte Vantage.
Lees verder