Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 20 juni 2017

Autoweek: Hitte leidt tot meer pech onderweg * update *

Hitte leidt tot meer pech onderweg * update *
Als het kwik ook maar enigszins in de buurt van tropische temperaturen komt, is ons land meteen in rep en roer. Is het geen hitteplan dat ons dwingt binnen te blijven, dan is het wel een auto die dienst weigert vanwege de warmte.
Lees verder

Wel en wee: Peugeot 3008
Over enkele weken staat de tweede generatie 3008 alweer een jaar in de Nederlandse showrooms. Wij vroegen Peugeot Nederland hoe het de SUV tot nu toe vergaat.
Lees verder

Skoda Element: elektrische buggy met Citigo-genen
Studenten van Skoda's vakopleiding hebben de Element in elkaar gezet. De creatieve Tsjech heeft de vorm aangenomen van een elektrisch aangedreven buggy!
Lees verder

Skoda Element: elektrische buggy met Mii-genen
Studenten van Skoda's vakopleiding hebben de Element in elkaar gezet. De creatieve Tsjech laat heeft de vorm aangenomen van een elektrisch aangedreven buggy!
Lees verder

Video: Volkswagen Polo G40 – 1994 – 501.697 km
Koen IJff en zijn echtgenote Wilma, maken met hun hun Volkswagen Polo G40 een reis door de tijd. Zij waren dertigers toen hun begeerlijke hot hatch als nieuwe auto voor hun deur verscheen. Inmiddels zijn ze een stukje in de vijftig en gebruiken ze hem nog steeds als hun dagelijkse vervoer. En de G40? Die is inmiddels op weg om een klassieker te worden...
Lees verder

'Tata overweegt beursgang Jaguar Land Rover'
Tata Group brengt mogelijk auto-onderdeel Jaguar Land Rover (JLR) naar de beurs. Het Indiase conglomeraat zou daarbij op beursnoteringen in Londen en New York mikken, zo meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg.
Lees verder

Hennessey Performance werkt aan nieuwe hypercar
John Hennessey kennen we als snelheidsfreak die met zijn Hennessey Performance de ene na de andere automobiele extremist op de weg zet. Het Amerikaanse bedrijf werkt nu hard aan een nieuwe hypercar: de F5.
Lees verder