Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 16 juni 2017

Autoweek: 'Hyundai wil grootste Aziatische fabrikant worden'

'Hyundai wil grootste Aziatische fabrikant worden'
Hyundai geeft stevig gas. Met de Kona wil het merk een stevige indruk maken in het segment van de compacte cross-overs, maar daarbij blijft de uitbreiding van het portfolio niet.
Lees verder

Morgan Motor Company koopt fabrieksgrond terug
Morgan Motor Company is na elf jaar heer en meester van zijn eigen grond. In 2006 verkocht de Britse sportwagenfabrikant het stuk grond waarop zijn fabriek is gevestigd om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.
Lees verder

Video: Raad het Wrak - Aflevering 5
Het is weer de hoogste tijd om een autowrak door de pletter te halen! Aan jullie de eer om te raden welk merk en model dit ooit geweest is; zet je antwoord in de comments en je maakt kans op een cadeaucheque ter waarde van 50 euro te besteden in de webshop van 123autoparts.nl. Drie, twee, één: Raad het Wrak!
Lees verder

In het Wild: Ford Scorpio (1998)
De tweede generatie van de Ford Scorpio mag dan nog niet overdreven oud zijn, je wordt er niet bepaald mee doodgegooid. Daarom is deze zilvergrijze 98'er een welkome gast voor In het Wild!
Lees verder

Gereden: Honda Civic Type-R
320 pk op de voorwielen, altijd een handgeschakelde versnellingsbak én een spraakmakend uiterlijk waarbij functie voor vorm gaat. Het zijn slechts drie van de dingen die de Honda Civic Type-R bijzonder maken. We praten je bij over onze eerste rijbelevingen.
Lees verder

Video: Audi Q8 2018 - Spionage
Sinds de BMW X6 bewees dat een grote coupe SUV best bestaansrecht heeft, is het natuurlijk wachten tot de concurrentie met hun visie op het concept komt. Mercedes deed het met de GLE Coupe. In het geval van Audi heet het antwoord Q8 en het prototype daarvan zie je in deze video.
Lees verder

Volkswagen: 'Geen GTI's naast Up, Polo en Golf'
Volkswagen past het GTI-label momenteel toe op de Up, Polo en de Golf. Daar zal het GTI-portfolio de komende jaren ook uit blijven bestaan.
Lees verder