Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 8 juni 2017

Autoweek: In het wild: Talbot Samba Cabriolet (1983)

In het wild: Talbot Samba Cabriolet (1983)
Vandaag in de rubriek In het Wild: een Talbot Samba Cabriolet. We danken AutoWeek-lezer Eduard van der Meer hartelijk voor het opsturen van de foto's.
Lees verder

Op herhaling: Volkswagen Crafter 2.0 TDI 140 pk
Onze test van de Volkswagen Crafter, gepubliceerd op 13 mei, is niet onopgemerkt gebleven bij importeur Pon. Meer precies: de opmerkingen over het geluidsniveau van de motor. Wat bleek: de auto waarmee we toen reden, was stuk.
Lees verder

Landen eisen opheldering over Duits tolplan
Nederland, Luxemburg en Oostenrijk eisen donderdag in een gezamenlijke verklaring opheldering van de Europese Commissie over haar besluit om in te stemmen met het Duitse tolplan. Dat hebben de landen woensdag afgesproken aan de vooravond van een vergadering van de Europese ministers van transport in Luxemburg.
Lees verder

Heftig: Porsche 911 Turbo S Exclusive Series
Porsche heeft de 911 Turbo S Exclusive Series in het leven geroepen, de krachtigste Turbo S die de fabriekspoorten in Stuttgart ooit heeft verlaten. Alsof dat nog niet genoeg is, gaan ook de heren en dames van Porsche Exclusive er zich nog eens mee bemoeien!
Lees verder

Polestar heeft 100.000 Volvos aangepakt
Volvo's sportafdeling Polestar klopt zichzelf fier op de schouder en meldt trots dat het in totaal 100.000 auto's van het Zweedse merk heeft aangepast.
Lees verder

Peugeot zet sportmodellen op lager pitje
Peugeot heeft een behoorlijke historie als het gaat om sportief ingestelde versies van reguliere modellen. Voorlopig komen er geen nieuwe sportmodellen, zo lijkt het.
Lees verder

Lexus LS 350 gepresenteerd
Lexus trakteert de Chinese markt op een derde motorisering voor de hagelnieuwe LS. In Europa hoeven we de nieuwe variant niet te verwachten.
Lees verder