Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 14 juni 2017

Autoweek: Interview: designer Malval over de C3 Aircross

Interview: designer Malval over de C3 Aircross
Bij de introductie van de Citroën C3 Aircross spraken we met Alexandre Malval, die als design-director verantwoordelijk is voor het eigenwijze uiterlijk van de auto.
Lees verder

Video: Audi A4 Avant g-tron - Rij-impressie
Gas is inderdaad om op te koken maar je kunt er ook heel goed en heel schoon op rijden, zo bewijst de nieuwe Audi A4. Zijn tweeliter TFSI drinkt CNG, ook wel groengas genoemd. Een milieuvriendelijk alternatief voor de diesel met ook nog eens lage brandstofkosten.
Lees verder

BMW 6-serie GT te vroeg op het internet
De opvolger van de BMW 5-serie GT luistert naar een andere naam: 6-serie Gran Turismo. Hoewel de officiële onthulling nog even op zich laat wachten, kunnen we de auto nu al volledig aanschouwen.
Lees verder

In het wild: Peugeot 404 (1968)
De Peugeot 404 is een klassieker die je met behoorlijke regelmaat kunt tegenkomen. Dat maakt het spotten ervan niet minder leuk, dus vandaag zetten we deze witte 68'er in het zonnetje.
Lees verder

Vernieuwd logo en nieuwe slogan voor Opel
Gisteren werd het aftreden van voormalig Opel-CEO Karl-Thomas Neumann bekend en vandaag presenteert Opel een opgefrist logo én een nieuwe merkslogan.
Lees verder

Waymo's autonome kleintje is niet meer
In 2014 stelde Google een lieflijk ogend karretje aan de wereld voor waarmee het zijn toekomst op het gebied van autonome auto's moest waarmaken. Het zelfstandig rijdende bolletje heeft zijn taken inmiddels volbracht.
Lees verder

Nu officieel: BMW 6-Serie Gran Turismo
De op bijzondere wijze ruimtelijk ingestelde 5-serie Gran Turismo vindt een opvolger in deze splinternieuwe 6-serie Gran Turismo!
Lees verder