Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 21 juni 2017

Autoweek: Jaguar warmt op voor komst E-Pace

Jaguar warmt op voor komst E-Pace
Jaguar trekt op 13 juli het doek van de E-Pace, een nieuwe kleinere cross-over dan de F-Pace. We krijgen alvast een stukje van zijn bilpartij te zien.
Lees verder

Audi A6 op de Nürburgring
Nu de BMW 5-serie en Mercedes-Benz E-klasse in het recente verleden allebei volledig zijn vernieuwd, is de Audi A6 ineens een heuse oudgediende in z'n segment. Deze nieuwe generatie moet daar verandering in brengen.
Lees verder

Video: Porsche 911 Carrera GTS - Rij-impressie
Porsche heeft bijna meer uitvoeringen van de 911 dan dat sommige merken in hun hele modellengamma hebben. Toch is er altijd ruimte voor meer. Bijvoorbeeld de 911 Carrera GTS. Maar wat kan die auto nog toevoegen aan het toch al volle gamma?
Lees verder

Volgende Ford Focus komt uit China
Ford geeft aan dat de volgende Ford Focus niet in Mexico, maar in China gebouwd zal worden. Ook de auto's die voor de Verenigde Staten en Europa bedoeld zijn, komen straks uit Azië.
Lees verder

Nogmaals Jaguar E-Pace
Vanmorgen konden we je al een achterlicht laten zien, maar nu is er nóg een afbeelding opgedoken van de Jaguar E-Pace.
Lees verder

Tesla wil fabriek openen in China
Om zaken als importbelasting voortaan te omzeilen, wil Tesla een fabriek in China openen. Het lijkt erop dat Elon Musk er met open armen ontvangen wordt.
Lees verder

Polestar officieel zelfstandig
Geruchten waren er al eerder, maar nu bevestigt Volvo het nieuws: sportieve tak Polestar wordt een apart merk en gaat zich toeleggen op de bouw van snelle elektrische auto's.
Lees verder