Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 1 juni 2017

Autoweek: Londense taxi verkent woestijn

Londense taxi verkent woestijn
London Taxi Company is druk aan het testen met de nieuwe taxi, de TX5. Daar hebben ze nu een wat ongebruikelijke locatie voor gevonden, namelijk de verzengende hitte van een woestijn in de Amerikaanse staat Arizona.
Lees verder

Londense taxi 'verdwaald' in woestijn
London Taxi Company is druk aan het testen met de nieuwe taxi, de TX5. Daar hebben ze nu een wat ongebruikelijke locatie voor gevonden, namelijk de schroeiende hitte van een woestijn in de Amerikaanse staat Arizona.
Lees verder

Autoproductie bijna op niveau van voor de crisis
De Europese autoproductie is weer bijna terug op het niveau van voor de crisis. Vorig jaar werden volgens de Europese automobielindustrievereniging ACEA 16,5 miljoen voertuigen gemaakt. In 2007 lag de productie op 16,6 miljoen auto's.
Lees verder

Seat Leon 1.0 EcoTSI Style Business Intense DCT
Seat heeft de Leon een subtiele facelift gegeven en de functionaliteit iets vergroot. Kan hij daarmee weer meestrijden in dit segment?
Lees verder

Autoverkopen in mei toegenomen
In april lieten de verkoopcijfers een kleine stijging zien, maar afgelopen maand werd een grotere groei geregistreerd. Dat blijkt uit cijfers van de RAI Vereniging, Bovag en RDC.
Lees verder

Volkswagen Touareg weer gespot
Volkswagen is nog steeds druk aan het testen met de nieuwe Touareg. Hoewel de auto weinig verrassingen meer in petto heeft, is er nog het één en ander afgeplakt.
Lees verder

Nieuwe designbaas voor Mini
BMW Groep zet Oliver Heilmer neer als hoofd van Mini's designafdeling. De 42-jarige ontwerper was voorheen werkzaam bij Designworks, een aan BMW gerelateerd bedrijf.
Lees verder