Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 8 juni 2017

Autoweek: Mitsubishi viert 100 jarig bestaan met Space Star

Mitsubishi viert 100 jarig bestaan met Space Star
Mitsubishi kiest zijn kleinste model uit als doelwit voor een Anniversary Edition-behandeling. Met de compacte aanbieding viert het merk zijn 100 jarig bestaan.
Lees verder

Honda overweegt volledig elektrische NSX
Honda overweegt een volledig elektrische aandrijflijn voor de volgende NSX. De 1.000 pk sterke EV Concept waarmee Honda de legendarische heuvelklim van Pikes Peak bedwong, heeft de Japanners aan het denken gezet.
Lees verder

Honda belicht Vision 2030
Takahiro Hachigo, CEO van Honda, heeft in een toespraak een lichtje geschenen op Honda's Vision 2030.
Lees verder

Fisker EMotion volledig te zien
De Fisker EMotion heeft nu bijna geen geheimen meer: de buitenkant van de auto is vrijwel volledig te zien op een nieuwe foto.
Lees verder

Video: Joep Legt Uit - Zomercheck
In de zomer is het niet ongewoon om massa's Nederlanders per auto richting het zonnige zuiden te zien vertrekken. Maar juist bij dat soort lange reizen loont het om goed voorbereid te zijn. Niets zo vervelend als onderweg naar je vakantiebestemming stranden. In deze aflevering legt Joep Schuurman uit hoe je goed voorbereid op weg kunt en blijft. Als AutoWeek-abonnee ontvang je extra korting op auto-onderdelen. Ga naar autoweek.nl/kentekencheck en vind de onderdelen voor jouw auto!
Lees verder

Autodiefstal neemt verder af
Vorig jaar kende het aantal autodiefstallen gelukkig al een dieptepunt, en die trend zet zich tot op heden voort in 2017. Dat blijkt uit cijfers van de stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit.
Lees verder

In het wild: Skoda 105 S (1987)
Vandaag bedanken we AutoWeek-lezer Ivo Boon voor zijn Oost-Europese inzending: een Skoda 105 S uit 1987!
Lees verder