Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 23 juni 2017

Autoweek: Nieuwe Land Rover Defender moet klanten winnen

Nieuwe Land Rover Defender moet klanten winnen
De nieuwe Land Rover Defender houdt de gemoederen al enige tijd bezig. Gerry McGovern, hoofd van Land Rover's designafdeling, doet een boekje open over het karakter van de eerste echt nieuwe Defender in decennia.
Lees verder

Video: Louwman Exclusive Fan Days - Reportage
Op 8 en 9 juli vindt op het circuit van Zandvoort het British Race Festival plaats. AutoWeek is mediapartner van dit evenement en Louwman Exclusive haakt hierbij aan met de Fan Days. Wat er op die dagen te beleven valt, vertelt Alexander Sterk, sales manager in de beroemdste showroom van Nederland. Kijk voor meer informatie op www.louwmanexclusive.com/fandays of www.britishracefestival.nl.
Lees verder

Vanafprijs voor gefacelifte Nissan Qashqai
In maart legde Nissan zijn succesnummer Qashqai op de snijtafel. Vandaag is een prijskaartje gehangen aan de gefacelifte cross-over.
Lees verder

Ook vernieuwde Nissan X-Trail geprijsd
Zojuist plakte Nissan een vanafprijs op de gefacelifte Qashqai en nu is ook diens grotere broer, de X-Trail, van een prijskaartje voorzien.
Lees verder

Bedrijfswagenverkoop in EU komt dip te boven
Mocht het je zijn opgevallen dat er weer meer witte aannemersbusjes op de weg zitten: dat klopt. Er zijn in Europa vorige maand bijna 10 procent meer busjes en bestelwagens verkocht dan dezelfde periode in 2016.
Lees verder

Ook Hyundai Veloster krijgt N-versie
Hyundai's N-afdeling heeft momenteel zijn handen vol aan het afstellen van de i30 N, maar dat betekent niet dat die hothatch de enige spierbundel is die N in de ontwikkelingskamers heeft staan, zo bewijzen deze spionagefoto's van de nieuwe Veloster in N-trim.
Lees verder

FCA tegenover advocaat VW-zaak
Hoewel Fiat Chrysler zegt zich van geen kwaad bewust te zijn, mogen de Italianen de borst natmaken. In Amerika slijpt de advocaat die eerder de zaak tegen Volkswagen leidde namelijk vast de messen.
Lees verder