Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 14 juni 2017

Autoweek: Oude benzineauto's toch in Milieuzone Rotterdam

Oude benzineauto's toch in Milieuzone Rotterdam
Eigenaren van personenauto's en bestelauto's die op benzine rijden en van vóór 1 juli 1992 zijn, mogen toch weer in de zogeheten Milieuzone Rotterdam rijden. De rechtbank in Rotterdam heeft hun bezwaren toegewezen.
Lees verder

Testwerk Renault Mégane RS bijna afgerond
Middels een Facebookpost laat Renault Sport weten dat het testwerk van de Mégane RS bijna is afgerond. De sportafdeling van Renault heeft de auto nog eens ingepakt en wel op de foto gezet.
Lees verder

McLaren toont 570S Spider! *update*
De Sports Series van McLaren bestaat tot nu toe uit drie verschillende versies, maar een open variant hoort daar niet bij. Daar komt nu verandering in: dit is de 570S Spider!
Lees verder

Video: 'Bewegende beelden nieuwe Polo'
We kennen de tactiek inmiddels een beetje: aan de vooravond van de release van de nieuwe Volkswagen Polo aanstaande vrijdag gaan de marketingsluizen volledig open en kunnen we dagelijks de nodige lekkermakertjes en 'gelekte' foto's en video's verwachten. Hierbij een vandaag gepubliceerde teaservideo met opvallend weinig zichtbare beelden van de auto zelf.
Lees verder

Peugeot 508 voor het eerst op straat
Met de enorme vloedgolf aan cross-overs en SUV's zou je bijna vergeten dat er ook nog zoiets bestaat als de middenklasse sedan. Peugeot is dat echter niet vergeten, getuige deze nieuwe 508!
Lees verder

'DS wil elk jaar nieuwe EV uitbrengen'
Als het aan DS ligt, produceert het merk vanaf nu jaarlijks een nieuwe elektrische auto. Dat staat althans in hun nieuwe plannen voor de toekomst.
Lees verder

Video: Toyota Prius Plug-in Hybrid - Rij-impressie
Net nu de hype rondom plug-in hybrides voorbij is, komt Toyota met de Prius Plug-in Hybrid op de markt. Dat lijkt 'm bij voorbaat uit te sluiten van verregaande populariteit. Of is dit stiekem toch een geniaal concept?
Lees verder