Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 13 juni 2017

Autoweek: Polestar wil snelle elektrische auto's bouwen

Polestar wil snelle elektrische auto's bouwen
Polestar, het bedrijf dat we kennen als de huistuner van Volvo, gaat zelfstandig snelle EV's bouwen. Dat heeft een hoge pief binnen Geely laten doorschemeren.
Lees verder

Politie kiest definitief voor Mercedes
De politie gaat de komende vier jaar met Mercedes rijden. Het gaat om zo'n elfhonderd personenauto's en ongeveer vierhonderd Vito-bedrijfsbussen, die via Terberg Leasing worden ingezet.
Lees verder

In het wild: Jensen Interceptor Convertible
De Jensen Interceptor is een auto die, wellicht deels vanwege z'n magische naam, nog altijd tot de verbeelding spreekt. Hoewel de kenmerkende vorm van de oorspronkelijke koets door deze open variant wellicht wat geweld wordt aangedaan, is de convertible veel zeldzamer dan de dichte variant.
Lees verder

Karl-Thomas Neumann treedt af als CEO Opel
Het hing al in de lucht, maar het vermeende aftreden van Opel-CEO Karl-Thomas Neumann is vandaag werkelijkheid geworden. Opel zet direct een nieuwe speler op de troon.
Lees verder

Audi toont silhouet nieuwe A8
Audi heeft zojuist een datum gehangen aan de onthulling van de nieuwe vierde generatie van de A8. Om de gemoederen op te warmen, lanceert het merk een afbeelding van het silhouet van zijn nieuwe topmodel.
Lees verder

Gelekt: Hyundai Kona!
De weg naar de onthulling van de Kona is voor Hyundai geen eenvoudige geweest. Vandaag doet website Hyundai-blog een duit in het zakje door foto's van de nieuwe cross-over te plaatsen.
Lees verder

Video: Renault Scenic - Welkom Duurtest
Als mpv-pionier kan Renault natuurlijk niet zonder een Scenic, ook al hebben mpv's het zwaar tussen al die hippe, populaire suv's. De Scenic mag zich in een duurtest bewijzen.
Lees verder