Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 1 juni 2017

Autoweek: Prijzen Lexus LC 500 en 500h bekend

Prijzen Lexus LC 500 en 500h bekend
Bovenaan de prestigeladder van Lexus domineren de nieuwe LS én de LC. Vandaag weten we wat de luxueuze LC moet gaan kosten.
Lees verder

In het wild: BMW M Coupé (1999)
Waar je anno 2017 voor een bescheiden prijs een BMW Z3 kunt oppikken, neemt diens dichte broer een stevigere hap uit je spaarrekening. Dat geldt des te meer voor de fabelachtige M Coupé, een auto die we dankzij AutoWeek-fotograaf Willem Verstraten vandaag op de planken van In het Wild hebben staan.
Lees verder

Frustratie politie over falende navigatie
De politie is bezorgd over falende apparatuur waardoor agenten onderweg in voertuigen hun plaats niet goed kunnen bepalen. Volgens de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg komen uit alle teams van zijn eenheid klachten over de werking en kan de politie zo haar werk niet veilig doen. De apparatuur wordt ook in andere politieregio's gebruikt.
Lees verder

Lotus presenteert Elise Cup 250
Lotus weet van geen ophouden! Opnieuw krijgen we een nieuwe uitvoering van een bestaand model te zien. Vandaag is het de beurt aan de Elise Cup 250, de sterkste Lotus met viercilinder ooit!
Lees verder

Financieel topman Uber vertrekt
Financieel topman Gautam Gupta van Uber vertrekt bij de taxi-app. Gupta werkte vier jaar bij Uber als hoofd financiën. Hij diende sinds 2015 de facto als een financieel directeur, zonder die titel ooit te krijgen.
Lees verder

Video: Aan de slag als Uber Driver - Reportage
In onze serie 'Hoe word ik Uber Driver?' heb je de afgelopen maanden kunnen zien wat er allemaal bij komt kijken om legaal voor Uber te mogen rijden in Nederland. Roland doorliep het hele proces en gaat nu aan de slag als Uber Driver in en om Amsterdam, per Jaguar XE op blauwe taxiplaten. Wat je dan allemaal voor je kiezen krijgt? Je ziet het in deze video! Bekijk hier ook de eerdere delen van 'Hoe word ik Uber Driver?': Bekijk hier Deel 1 Bekijk hier Deel 2 Bekijk hier Deel 3 ...
Lees verder

Rolls-Royce lijkt nieuwe Phantom aan te kondigen
Eind volgende maand brengt Rolls-Royce alle generaties van de Phantom bij elkaar om de prestigieuze modellijn in het zonnetje te zetten. Het lijkt er sterk op dat we er meer te weten te gaan komen over de compleet nieuwe Phantom!
Lees verder