Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zaterdag 3 juni 2017

Autoweek: Productie Lexus LC voor Europa van start

Productie Lexus LC voor Europa van start
Ruim een jaar geleden presenteerde Lexus de LC, een coupé die als grotere broer dient van de RC en hoog op de ladder van het merk komt te staan. Nu is ook de productie voor de Europese markt opgestart.
Lees verder

Skoda denkt aan elektrische sportcoupé
Skoda overweegt een volledig elektrische sportcoupé te ontwikkelen. Dat blijkt uit berichtgeving van onze Engelse collega's van AutoExpress die gesproken hebben met Christian Tube, hoog in de boom bij Skoda's ontwikkelingsafdeling.
Lees verder

'Plug-in hybride Subaru komt volgend jaar'
Subaru voegt op termijn een plug-in hybride aan zijn modellengamma toe. Volgend jaar moet de Soeb-met-stekker op de markt verschijnen.
Lees verder

Kia Sedona spoedig onder het mes
Kia's grootste ruimtereus, de Sedona, staat op het punt een facelift te krijgen. Het bewijs daarvan wordt geleverd door onze spionagefotograaf.
Lees verder

Bentley Continental 24 knipoogt naar GT3
Het duurt niet lang meer voordat Bentley een nieuwe generatie Continental GT presenteert, maar het huidige model heeft nog genoeg levenslust. Bentley viert zijn deelname aan de 24-uur van de Nürburgring met een speciaal aangeklede reeks Continentals.
Lees verder

Lamborghini breidt uit in Sant'Agata Bolognese
Lamborghini breidt dit jaar zijn familie uit met de Urus, een sportieve SUV waarmee de Italianen hun verkoopcijfers fors willen laten stijgen. Vandaag maakt het management in Sant'Agata Bolognese bekend zijn productiefaciliteit uit te willen breiden.
Lees verder

Jaguar Land Rover scoort goed in China en VS
Jaguar Land Rover heeft afgelopen jaar geprofiteerd van een sterke vraag naar zijn luxeauto's in met name China en de Verenigde Staten.
Lees verder