Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 7 juni 2017

Autoweek: Productieversie Lynk & Co 03 in beeld

Productieversie Lynk & Co 03 in beeld
Het Chinese Lynk & Co, dat innovatief aan de slag gaat met Volvo-techniek, werkt hard aan z'n eigen marktintroductie. Dit testexemplaar van het tweede productiemodel van het merk, deze 03, is daar een bewijs van.
Lees verder

Alfa Romeo nog niet zeker over opvolging Mito
Weinig zo interessant als de steeds wisselende toekomstplannen van Alfa Romeo. Tijdens een presentatie laat Alfa Romeo tot op zekere hoogte weten wat we de komende jaren verwachten kunnen.
Lees verder

'Huidige fabriek knapt uit z'n voegen'
Tesla moet een nieuwe fabriek bouwen voor de Model Y, die in 2019 op de markt moet komen. De huidige fabriek in Fremont (Californië) 'barst uit zijn voegen', aldus topman Elon Musk.
Lees verder

Alleen Noorwegen doet het beter
Het regent elektrisch nieuws vandaag. Zojuist is uit een overzicht van energieagentschap IEA gebleken dat ons land op de tweede plaats staat op de ranglijst van landen met het grootste aandeel elektrische auto's.
Lees verder

De tien populairste auto's ter wereld
Wie denkt dat Europa een rol van betekenis speelt in de wereldwijde verkopen, wordt ruw uit de droom geholpen door de lijst met de tien auto's die in het eerste kwartaal van 2017 het vaakst over de toonbank gingen. Dit zijn ze!
Lees verder

Aantal opties nog zeer beperkt
Volgens Tesla-chef Elon Musk verloopt het productieproces van de langverwachte Model 3 geheel volgens plan en moeten de eerste exemplaren volgende maand al van de band rollen.
Lees verder

Video: Mercedes-Benz Unimog U4000 - Blits Bezit
In de kringen van terreinrijders word je met zo'n hoogmoderne SUV met de nek aangekeken. Die maken offroad niet zo veel klaar. De echte fanaticus rijdt in een Land Rover Defender of een Mercedes G-klasse. Maar er is er eentje waar de mensen die zo'n hele echte terreinauto rijden dan weer tegenop kijken: een Unimog staat als allerhoogste in de pikorde van de blubberaars. Maar zo'n auto, is maar voor zeer weinigen weggelegd.
Lees verder