Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 23 juni 2017

Autoweek: Renault bevestigt 4Control voor Mégane RS

Renault bevestigt 4Control voor Mégane RS
Renault heeft weer een tipje van de sluier gelicht die de Mégane RS bedekt.
Lees verder

Rij-impressie: BMW 5-serie Touring
Als het op inhoud en laadvermogen aankomt, heeft de BMW 5-serie Touring de E-klasse Estate van aartsrivaal Mercedes altijd voor moeten laten gaan. Tot nu toe werd dat altijd gecompenseerd met dynamische rijeigenschappen. De nieuwe Touring blijkt echter comfortabeler dan ooit en dat zorgt voor enige verwarring.
Lees verder

Facelift Friday: Nissan Micra
Met de dit jaar gelanceerde Micra laat Nissan weer actief van zich horen in het B-segment. Voorganger 'K13' werd drie jaar na zijn introductie op de snijtafel gelegd. Tijd voor een vergelijk!
Lees verder

Video: Triotest - Opel Ampera-e vs VW e-Golf vs Hyundai Ioniq
Op papier worden elektrische auto's steeds beter inzetbaar als eerste auto. Langere reikwijdtes, betere prestaties en meer ruimte kenmerken de meest volwassen keuzes op de markt. Maar in hoeverre zijn deze EV's echt dagelijks te gebruiken, en welke raden wij aan wanneer je twijfelt tussen de Volkswagen e-Golf, de Hyundai Ioniq Electric en de nieuwe Opel Ampera-e? Tijd voor de proef op de som. Lees de uitgebreide geschreven Triotest ook in AutoWeek magazine, inclusief alle cijfers en details.
Lees verder

Twee Alpine Centers in Nederland
Ook zo gecharmeerd van de reïncarnatie van de Alpine A110? Vandaag is bekend geworden hoe het dealernetwerk er uit komt te zien.
Lees verder

In het wild: Ford Mondeo
Een Ford Mondeo in In het Wild? Jazeker! De oer-Mondeo sterft in rap tempo uit en dit simpelweg in showroomstaat verkerende oer-exemplaar verdient zeker een plek op ons digitale ereschavot.
Lees verder

Video: LiveDrive #23 - Opel Insignia Sports Tourer
In de 23e LiveDrive hebben Damiaan en Jan het aan boord van de nieuwe Opel Insignia Sports Tourer over de Insignia Grand Sport. Verder gaat het over de gang van zaken op persreizen en roept Jan de hulp in van de kijker. Hij wil graag een nieuwe auto en is dringend op zoek naar tips.
Lees verder