Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 26 juni 2017

Autoweek: Rij-impressie: Donkervoort D8 GTO RS

Rij-impressie: Donkervoort D8 GTO RS
Nog extremer, nog sterker, nog lichter. De Donkervoort D8 GTO RS is niet alleen een van de meest pure straatracers die je kunt kopen, hij mag zich misschien wel de snelst sprintende auto met handbak noemen. Tot 200 km/h houdt hij een McLaren 720S namelijk gewoon bij.
Lees verder

Afgestoft: Ferrari 456 Venice
Praktischer dan de FF of diens doorontwikkeling GTC4Lusso is een Ferrari nooit geworden. Als je betaalt, is echter alles mogelijk. Dat bewees prins Jefri Bolkiah van Brunei onomstotelijk toen hij in de jaren 90 zeven (!) stationwagenversies van de Ferrari 456 bestelde.
Lees verder

Takata vraagt faillissementsbescherming aan
Airbagfabrikant Takata is vanwege massale terugroepacties dusdanig in de problemen gekomen dat het zich genoodzaakt ziet faillissementsbescherming aan te vragen.
Lees verder

Lotus-productie in China niet uitgesloten
Eind mei kocht het Chinese Geely, het moederbedrijf van Volvo, een meerderheidsbelang in het Britse Lotus. Het bedrijf sluit niet uit dat de productie van die sportauto's in de toekomst ook in China zal plaatsvinden.
Lees verder

BMW X3 nog beter in beeld
Ook BMW slaagt er niet in om het uiterlijk van z'n nieuwe model onder de pet te houden tot de officiële onthulling. De X3 kwam gisteren al in een duister filmpje voorbij, vandaag is het tijd voor helderder beeld.
Lees verder

Video: Nissan Qashqai Facelift - Rij-impressie
Nissan heeft de Qashqai opgefrist, zowel het uiterlijk als het onderhuidse zijn weer helemaal bij de tijd. Maar is dat ook genoeg om de sterk opgekomen concurrentie partij te geven? Wij zijn met de geüpdatete cross-over op pad gegaan om daar achter te komen.
Lees verder

Nieuwe motor voor Jaguar XE, XF en F-Pace
De 300 pk sterke 2.0 viercilinder die onlangs werd geïntroduceerd in de F-Type, vindt bij Jaguar nu ook z'n weg naar de XE, XF en F-Pace.
Lees verder