Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 13 juni 2017

Autoweek: Splinternieuw: Hyundai Kona

Splinternieuw: Hyundai Kona
Compacte cross-overs van Koreaanse komaf kennen we nog niet, maar Hyundai zet dat in één klap recht met deze Kona!
Lees verder

Lamborghini Huracán Spyder Performante
In maart toonde Lamborghini de topper van de Huracán-reeks, de Performante, voor het eerst aan het publiek. De open Spyder-versie van die auto is eveneens onderweg en laat zich vandaag in nagenoeg ongecamoufleerde toestand bewonderen!
Lees verder

Rotterdam gaat ook 'schoner maken' stimuleren
Rotterdam gaat niet alleen de sloop van oudere, meer vervuilende auto's binnen z'n gemeentegrenzen stimuleren, maar ook het aanpassen van die auto's.
Lees verder

Nederlandse stichting procedeert tegen Volkswagen
De Nederlandse stichting Car Claim bereidt een juridische procedure voor tegen Volkswagen, leverancier Bosch en Nederlandse verkopers van Volkswagen. De procedure zou worden gestart namens ongeveer 180.000 autobezitters die zijn gedupeerd door de dieselgate, meldt de stichting dinsdag.
Lees verder

Elektrische Hyundai Kona in 2018
De gloednieuwe Hyundai Kona komt in 2018 ook als volledig elektrische variant. Dat maakt Hyundai bekend tijdens de presentatie van de Kona in Seoul.
Lees verder

Volkswagen geeft vast wat Polo vrij
Volkswagen laat vast wat losse stukjes informatie los omtrent de introductie van de compleet nieuwe Polo. Het belangrijkste nieuws: de auto wordt aanstaande vrijdag in Berlijn onthuld.
Lees verder

Apple werkt aan software voor autonoom rijden
Apple heeft bekendgemaakt dat het toch werkt aan software voor autonome voertuigen. De komst van een eigen auto met die technologie aan boord, staat nog niet vast.
Lees verder