Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 2 juni 2017

Autoweek: Subaru warmt voor komst sportversie BRZ *UPDATE*

Subaru warmt voor komst sportversie BRZ *UPDATE*
De Amerikaanse tak van Subaru plaatst een foto op Twitter waarmee iets met een grote voorkeur voor sportiviteit aangekondigd lijkt te worden. Het zou zomaar kunnen dat autoland eindelijk verblijd wordt met een STI-versie van de BRZ.
Lees verder

Geprijsd: Hyunadi i30 Wagon
De in Genève gepresenteerde extra praktische variant van de i30, de Wagon, is door Hyundai van prijsstickers voorzien.
Lees verder

Video: Raad het Wrak - Aflevering 4
In de vierde aflevering van Raad het Wrak verdwijnt een rode auto in de shredder. Maar wat is dit geweest toen hij nog netjes op vier wielen stond en de achterklep nog keurig op zijn plek zat? Een vraag die alleen echte autokenners kunnen beantwoorden, dus doe je best en maak kans op een waardecheque van € 50 voor www.123autoparts.nl. 3, 2, 1: Raad het Wrak!
Lees verder

Hyundai laat Kona zelf zien
Hyundai heeft besloten de Kona zelf in beeld te brengen. De afbeeldingen die we te zien krijgen onthullen nagenoeg volledig hoe de Koreanen hun compacte B-segmenter hebben vormgegeven.
Lees verder

Wisselende resultaten op automarkt VS
Grote merken als Ford, Honda, Toyota en Fiat Chrysler hebben de afgelopen maand in de Verenigde Staten wisselende verkoopresultaten behaald. Uit de donderdag gepubliceerde verkoopcijfers over de maand mei blijkt dat bijna alle merken de verwachtingen van analisten overtroffen, ook al zagen veel fabrikanten de verkopen wel teruglopen.
Lees verder

Dieselschandaal treft Audi in Duitsland
Het dieselschandaal bij Volkswagen is weer opgelaaid. VW-dochter Audi moet van het Duitse ministerie van Transport 24.000 voertuigen van het type A7 en A8 terugroepen vanwege het manipuleren van emissietesten
Lees verder

8.000ste Lamborghini Huracán een feit
Een blij management bij Lamborghini. De 8.000ste Huracán is geproduceerd en daarmee lijkt de Gallardo-opvolger best eens de bestverkochte Lamborghini ooit te kunnen gaan worden.
Lees verder