Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 6 juni 2017

Autoweek: Toyota is opnieuw waardevolste automerk

Toyota is opnieuw waardevolste automerk
Opnieuw is Toyota het waardevolste automerk ter wereld. Het Amerikaanse marktonderzoeksbureau Millward Brown schaalt de Japanse fabrikant op de Brandz Top 100-lijst hoger in dan BMW en Mercedes-Benz.
Lees verder

Aston Martin komt met Ferrari 488-concurrent
Andy Palmer, de CEO van Aston Martin, heeft in gesprek met AutoExpress het modellenoffensief van de komende jaren belicht. Tot en met 2023 verschijnt er elk jaar een nieuwe auto en er komt een supercar met middenmotor. Verder wordt Lagonda als merk met twee modellen in de markt gezet.
Lees verder

Laatste Europese Citroën met hydrauliek gebouwd
Grote kans dat je bij het vallen van de naam Citroën nog altijd een link legt met de dankzij hydropneumatische veren in rustmodus op hun buik liggende modellen. Ongeveer een week geleden is aan de laatste Europese Citroën met deze karakteriserende techniek een eind gekomen.
Lees verder

Spaanse hypercar Boreas geteased
Het Spaanse DSD Design & Motorsport werkt aan een gelimiteerde hybride hypercar die Boreas heet. Het bedrijf laat alvast een schim van de krachtpatser zien.
Lees verder

Volkswagen prijst nieuwe smaak Amarok 3.0 V6 TDI
Volkswagen breidt het Amarok-gamma uit met een 163 pk sterke versie van de 3.0 V6 TDI. Met de toevoeging van deze lichtste versie van de drieliter dieselmotor is de Amarok-prijslijst compleet.
Lees verder

In het wild: Chevrolet Celta (2003)
Vandaag danken we AutoWeek-lezer Daniël Spoelder voor zijn inzending voor In het Wild: een échte Chevrolet ... Celta!
Lees verder

Omzetgroei autobranche door occasions
Het afgelopen jaar realiseerde de automobielhandel in ons land een omzetstijging van bijna 9 procent. Dat is te danken aan de groeiende occasionverkoop, aldus vakblad Automotive Management.
Lees verder