Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zondag 25 juni 2017

Autoweek: Video: De 7 weetjes over de Honda Civic Type-R

Video: De 7 weetjes over de Honda Civic Type-R
Vorige week zag je al dat we voor het eerst op pad gingen met de nieuwe Honda Civic Type-R. In de rij-impressie hebben we echter bij lange na nog niet alle weetjes en details over deze hete hatchback kunnen behandelen. Daarom duiken we in deze aflevering van De 7 nogmaals dieper in de materie. Heb je de rij-impressie op video gemist? Kijk hem hier op je gemak terug.
Lees verder

Hypermilers rijden recordafstand met Model S
Het is twee Vlamingen gelukt om met een Tesla Model S P100D een afstand van ruim 900 kilometer af te leggen. Daarmee vestigden zij een record.
Lees verder

Rij-impressie: Renault Captur
Na vier jaar is de Renault Captur toe aan zijn facelift. Maar wat moet je veranderen aan een auto die voornamelijk om zijn uiterlijk wordt gekocht? Subtiel bijschaven is in dat geval toereikend. Het gevolg: de vernieuwde Captur is nauwelijks van de oude te onderscheiden.
Lees verder

Gereden: Nissan Qashqai
Met een tussentijdse update stuurt Nissan de Qashqai de arena in om de strijd aan te binden met cross-overs als de Seat Ateca en de Peugeot 3007. Heeft-ie kans van slagen tegen die verse tegenstanders?
Lees verder

Video: Lamborghini MurciƩlago - Blits Bezit
Wil van Buuren steekt met liefde bijna al zijn geld in auto's. Al op jonge leeftijd had hij namelijk als doel om ooit een Ferrari te kopen, wat hem dankzij het handig doorverkopen van andere exclusieve auto's nog lukte ook. Toch verloor hij uiteindelijk zijn hart aan Ferrari's aartsrivaal, Lamborghini. Inmiddels staat er een feloranje MurciƩlago in zijn garage, die hij graag aan ons laat zien!
Lees verder

Gelekt: BMW X3
BMW had de onthulling van de derde generatie X3 voor aankomende maandag op de agenda staan, maar de vertegenwoordiging in Hong Kong heeft de weinig verhullende promovideo te vroeg online gezet.
Lees verder

Video: Wat weet presentator Allard Kalff over auto's? - Quiz
Allard Kalff ken je waarschijnlijk als presentator van diverse auto-gerelateerde programma's en is daarnaast een bekend gezicht in de racerij. Met zijn kennis van de autosport zal het dus wel goed zitten, maar wat weet hij verder van auto's?
Lees verder