Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zaterdag 3 juni 2017

Autoweek: Video: Dubbeltest Toyota C-HR Hybrid vs Kia Niro

Video: Dubbeltest Toyota C-HR Hybrid vs Kia Niro
Toyota doet erg goede zaken met de C-HR. De kenmerkende crossover is bijzonder populair in ons land en opvallend genoeg kiezen verreweg de meeste kopers voor de Hybrid. Maar als je toch zo'n 35.000 euro stuk slaat op een middelgrote hybride crossover, is de Kia Niro dan geen betere koop? Roland zoekt het voor je uit.
Lees verder

Nog steeds geen duidelijkheid over Europa
Vandaag is de Fiat Argo officieel gepresenteerd, waardoor de auto eindelijk vanbinnen en vanbuiten te bewonderen is.
Lees verder

Officieel: Fiat Argo vanbinnen en vanbuiten
Vandaag is de Fiat Argo officieel gepresenteerd, waardoor de auto eindelijk vanbinnen en vanbuiten te bewonderen is.
Lees verder

Dít is de vernieuwde Nissan X-Trail
Nissan heeft zojuist het doek getrokken van de gefacelifte X-Trail. De bijgepunte zevenzitter is vanaf oktober te bestellen.
Lees verder

Video: LiveDrive #20 - Range Rover Sport SD4
Achter het stuur van een Range Rover Sport nemen Damiaan en Cornelis de week met je door. Het gaat onder meer over de oudste auto waar je ooit in gereden hebt, de Abarth 695 XSR Yamaha, cassettebandje en suv's.
Lees verder

Video: De 7 feiten over Villa d'Este
Elk jaar vindt er aan de oevers van het Como-meer in Italië een bijzonder autofeest plaats, het Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Een klinkende naam, maar wat is het verhaal achter deze traditie eigenlijk? Deze aflevering van De 7 legt je alles haarfijn uit.
Lees verder

Volvo vooralsnog niet het grote voorbeeld
Hoewel Volvo onlangs aankondigde vanwege de steeds strengere milieu-eisen niet meer te willen investeren in de ontwikkeling van nieuwe dieselmotoren, is BMW voorlopig nog niet van plan het oliestoken zomaar te laten vallen. Dat blijkt uit een interview van AutoWeeks Niek Schenk met BMW-topman Harald Krüger.
Lees verder