Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 12 juni 2017

Autoweek: Video: LiveDrive #21 - Audi S5 Sportback

Video: LiveDrive #21 - Audi S5 Sportback
Deze week nemen Nic en Marco de week met je door in de nieuwe AutoWeek LiveDrive vanuit een Audi S5 Sportback. Daarbij gaat het over de invloed van flitsen op de verkeersveiligheid, het verlies van de veerbollen van Citroën en waarom er nou nog steeds geen Subaru BRZ STi is.
Lees verder

In het wild: Citroën GSA (1983)
AutoWeek-lezer Robert van Loon kreeg een Citroën GSA voor de lens, reden genoeg om de BX-voorganger op het digitale podium te tillen.
Lees verder

Rij-impressie: Skoda Rapid Spaceback
De Skoda Rapid valt met zijn lengte en zijn prijs tussen het B- en C-segment in. In Nederland is hij alleen nog als Spaceback leverbaar en sinds kort met een nieuwe motor: een 999 cc driecilinder met turbo. Uiterlijk en interieur werden licht bijgepunt. Reden voor een hernieuwde kennismaking met deze bijzondere Tsjech, die alles nét even anders doet.
Lees verder

Porsche onthult GT2 RS op gamebeurs E3
Porsche heeft zojuist op een ongebruikelijke plek de nieuwe 911 GT2 RS voor het eerst aan het publiek getoond. Niet een grote autoshow, maar de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles is het toneel van de onthulling.
Lees verder

Jaguar Land Rover steunt Uber-concurrent Lyft
Jaguar Land Rover gaat samenwerken met Uber-concurrent Lyft op het vlak van technologie voor zelfrijdende auto's. Ook gaat het concern auto's verhuren aan chauffeurs van Lyft.
Lees verder

Gerucht: Opel CEO Karl-Thomas Neumann naar Audi
Gisteren werd bekend dat Opel CEO Karl-Thomas Neumann waarschijnlijk aftreedt als topman. Lang lijkt Neumann in dat geval niet zonder werk te zitten.
Lees verder

Wel en wee: Citroën C3
Eerder schenen we een lichtje op het succes van Toyota's C-HR en vandaag onderzoeken we het wel en wee van een Fransman die in rap tempo Nederlands wegennet verovert: de Citroën C3.
Lees verder