Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 27 juni 2017

Autoweek: Video: Renault Espace - Classics Test

Video: Renault Espace - Classics Test
Wil je het tegenwoordig als fabrikant redden met je model, dan moeten er bijna wel cross-over-achtige trekjes aan je model zitten. Zo ook bij de huidige Renault Espace, die keurig de trend volgt. Maar ooit was de Espace juist een trendsetter. Een van de eerste MPVs. Terug naar de genesis van de ruimtewagen.
Lees verder

Volvo en Autoliv slaan handen ineen met Nvidia
Volvo en Autoliv gaan vanuit hun joint venture Zenuity samenwerken met Nvidia. Het Amerikaanse Nvidia gaat Zenuity ondersteunen op het gebied van kunstmatige intelligentie, bij de ontwikkeling van software voor autonoom rijdende auto's.
Lees verder

BMW's grootste fabriek: Spartanburg, VS
Bijna gelijktijdig met de onthulling van de X3 komt BMW met het nieuws dat de fabriek in het Amerikaanse Spartanburg de grootste productiefacaliteit van het merk is.
Lees verder

Dit kost de Opel Grandland X
Na de Mokka X en Crossland X komt Opel zeer binnenkort met de grotere Grandland X, die onder meer met de Nissan Qashqai concurreert. Zojuist heeft het Duitse merk de vanafprijs bekendgemaakt.
Lees verder

Leidse ondernemer regelt auto-uitvaart
Leidenaar Floris Kruijer komt met een wel heel bijzonder initiatief: de auto-uitvaart. Inderdaad: als je auto 'op' is en je 'm een waardig einde gunt, kun je via hem een uitvaart regelen op de sloop.
Lees verder

Jon Olsson presenteert Rolls-Royce Wraith
Jon Olsson, de skiër die er een handje van heeft om z'n auto's op zeer opvallende wijze te verbouwen, heeft weer een nieuw hoofdstuk aan z'n autocarrière toegevoegd. Dit is George!
Lees verder

Video: Eerste kennismaking Seat Arona
Het segment van de compacte cross-overs dreigt over lopen. Dit jaar werden de Citroën C3 Aircross, Opel Crossland X, Hyundai Kona en Kia Stonic gepresenteerd en nu is het Seat dat met deze Arona een stuk van de taart komt claimen!
Lees verder