Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 27 juni 2017

Autoweek: Video: Rij-impressie - Smart Fortwo cabrio Electric Drive

Video: Rij-impressie - Smart Fortwo cabrio Electric Drive
We kennen de Smart Fortwo cabrio, we reden de Smart Fortwo Electric Drive. Maar de combinatie hadden we niet eerder in handen. Aansluitend aan onze tocht met de nieuwe Merrcedes-Benz E-klasse cabrio konden we een kort rondje om de kerk met de Smart Fortwo cabrio Electric Drive. Net genoeg voor een kleine video-impressie en een wat langer verhaal, dat in AutoWeek 27 verschijnt, die woensdag 5 juli in de winkel ligt.
Lees verder

Dít is de nieuwe BMW X3
Na zeven jaar valt het doek voor de huidige BMW X3. Het is deze in nagenoeg elk opzicht grotere derde generatie die het stokje van hem overneemt!
Lees verder

'Duitsland wil miljoenen diesels terugroepen'
De Duitse regering wil dat tot 12 miljoen dieselauto's terug worden geroepen zodat ze nieuwe software kunnen krijgen.
Lees verder

Seat Arona aan de wereld voorgesteld
Seat vult zijn modellenfamilie aan met een tweede cross-over. We heten welkom: de Arona, een compacte hoogpotige, die in een spoedig overvol 'opgehoogd' B-segment gaat opereren.
Lees verder

Gereden: Mitsubishi Eclipse Cross
De Eclipse Cross laat in vele opzichten de weg zien die Mitsubishi de komende jaren wil inslaan als het gaat om design, kwaliteit en technologie. Het is een veelbelovende cross-over voor het merk, maar een ware revolutie blijft uit.
Lees verder

Aston Martin bevestigt komst RapidE
We weten al even dat Aston Martin achter de schermen druk werkt aan de ontwikkeling van een elektrische Rapide. De Engelsen laten nu weten dat dat elektrisch geladen paradepaard in 2019 op de markt komt.
Lees verder

Waymo en Apple in zee met grote autoverhuurders
Waymo, het onderdeel van Google-moeder Alphabet dat werkt aan zelfrijdende auto's, besteedt het beheer van zijn wagenpark uit aan autoverhuurder Avis Budget. Dat maakten de twee bedrijven maandag bekend, zonder in te gaan op de financiële voorwaarden. Ondertussen lijkt Apple met concurrent Hertz in zee te gaan voor het testen van zelfrijdende auto's.
Lees verder