Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 28 juni 2017

Autoweek: Video: Smart Fortwo cabrio Electric Drive - Rij-impressie

Video: Smart Fortwo cabrio Electric Drive - Rij-impressie
We kennen de Smart Fortwo cabrio, we reden de Smart Fortwo Electric Drive. Maar de combinatie hadden we niet eerder in handen. Aansluitend aan onze tocht met de nieuwe Mercedes-Benz E-klasse cabrio konden we een kort rondje om de kerk met de Smart Fortwo cabrio Electric Drive. Net genoeg voor een kleine video-impressie en een wat langer verhaal, dat in AutoWeek 27 verschijnt, die woensdag 5 juli in de winkel ligt.
Lees verder

Meer kracht voor Elemental RP1
De radicale Elemental RP1 begeeft zich tussen de meest extreme en spartaanse tweezitters. De verhouding tussen het gewicht en het vermogen was al niet mals, maar nu krijgt de amper 600 kilo zware RP1 er nog een stoot vermogen bij.
Lees verder

CEO Takata condoleert nabestaanden
Shigehisa Takada, de CEO van het in opspraak geraakte Takata, heeft zijn condoleances overgebracht aan nabestaanden van de minstens zeventien slachtoffers van problematische airbags.
Lees verder

Fitch: Volkswagen lijkt op juiste weg
De financiƫle en operationele gevolgen van het dieselschandaal voor Volkswagen lijken onder controle. Dat meldde kredietbeoordelaar Fitch dinsdag.
Lees verder

Video: Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet - Rij-impressie
De Mercedes-Benz E-klasse cabriolet bestaat dit jaar precies een kwart eeuw. Een mooi moment om de nieuwe generatie E open te gooien. We rijden de E 300 cabrio in de bloedhete beschutting van de Italiaanse Alpen en leren een uiterst verfijnd zomerspeeltje kennen.
Lees verder

Breed: Dodge Challenger Hellcat Widbody
Dodge slaat de teugels van de van nature al beestachtige Challenger Hellcat en schuift een in de breedte uitgesmeerde variant naar voren: de Challenger Hellcat Widebody.
Lees verder

Jaguar XE SV Project 8 ontketend
Jaguar heeft de in mei aangekondigde extreme topversie van de XE naar voren geschoven. We presenteren: de 600 pk sterke XE SV Project 8!
Lees verder