Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 22 juni 2017

Autoweek: Volgende Ford Focus komt voor VS uit China

Volgende Ford Focus komt voor VS uit China
Ford geeft aan dat de volgende Ford Focus niet in Mexico, maar in China gebouwd zal worden. Ook de auto's die voor de Verenigde Staten bedoeld zijn, komen straks uit Azië.
Lees verder

In beeld: achterzijde Seat Arona
De Ateca krijgt er snel een broertje bij: de Arona. Vandaag is een foto van de achterzijde van Seats compacte cross-over opgedoken.
Lees verder

Gesnapt: nieuwe Nissan Leaf
Het is inmiddels zeven jaar geleden dat Nissan de Leaf aan de wereld voorstelde. De elektrische Japanner komt nog dit jaar in zijn tweede verschijningsvorm op de markt. Nieuwe spionagefoto's laten alvast zien hoe het er in het binnenste van de Leaf aan toe gaat.
Lees verder

Mercedes-AMG GT '4' over de 'Ring gejaagd
Mercedes-AMG koos de beursvloer van Geneve dit jaar uit als podium om de GT Concept op te presenteren. Vandaag is de vierdeurs AMG GT voor de tweede keer voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen.
Lees verder

Mercedes-AMG 'GT4' over de Ring gejaagd
Mercedes-AMG koos de beursvloer van Genève dit jaar uit als podium om de GT Concept te presenteren. Vandaag is de vierdeurs AMG GT voor de tweede keer voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen.
Lees verder

Video: Onthulling Kia Stonic
In korte tijd krijgen de compacte cross-overs een hoop nieuwe concurrentie voor de kiezen. Vorige week onthulde Hyundai de Kona, deze week is het de beurt aan zustermerk Kia. Tijd voor een eerste kennismaking met de splinternieuwe Stonic.
Lees verder

Audi e-tron Sportback komt uit Brussel
Audi's productiefaciliteit in Brussel springt een gat in de lucht. Audi laat weten dat het er een tweede elektrische auto gaat produceren.
Lees verder