Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 16 juni 2017

Autoweek: Wel en wee: Alfa Romeo Giulia

Wel en wee: Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo is sinds een jaar terug in het D-segment met de Giulia. Wij kloppen bij Alfa Romeo Nederland aan en vragen naar het wel en wee van de auto die vorig jaar de tongen wist los te maken.
Lees verder

Rij-impressie: Honda Clarity Fuel Cell
Honda geldt als één van de grote voortrekkers van waterstoftechniek. Met de nieuwe Clarity Fuel Cell laten de Japanners zien dat ze al een behoorlijk eind op weg zijn. Alleen zal die auto bij ons niet worden verkocht. Jammer?
Lees verder

Facelift Friday: Renault Twingo
In 2007 debuteerde de tweede generatie Renault Twingo. De kleine hatchback kreeg in 2011 een opfrisbeurt, die een voorbode bleek te zijn voor Renaults nieuwe designkoers.
Lees verder

Video: Renault 20 vs Saab 99 - Classics dubbeltest
Afgezien van een pionier als de Renault 16 was het hebben van een 'vijfde deur' lange tijd niet gebruikelijk bij een auto in de hogere middenklasse. Met de 20 en 30 deed – alweer – Renault halverwege de jaren 70 een hernieuwde poging om dat taboe te doorbreken. Dit keer waren de geesten er rijp voor en kreeg het voorbeeld navolging, onder meer van Saab met de 99 Combi-Coupé.
Lees verder

Geprijsd: Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet
Tijdens de Autosalon van Genève ontdeed Mercedes-Benz de E-klasse van zijn dak. Vandaag is bekendgemaakt welke bedragen op de prijskaartjes zijn geschreven.
Lees verder

In het wild: MG Midget (1953)
Vandaag danken we opnieuw Bruno Vijverman voor zijn inzending voor In het Wild. Dankzij zijn alertheid hebben we vandaag een stokoude Brit op de planken staan.
Lees verder

Video: LiveDrive #22 - Jaguar F-Type 400 Sport
In een ietwat tumultueuze en lekker luidruchtige LiveDrive gaan Stéphan en Roland op pad in de Jaguar F-Type 400 Sport, voorzien van zescilinder compressormotor en fantastisch uitlaatgeluid. Ook jij maakt kans op een ritje in deze F-Type! Overtuig ons met jouw goede reden in de reacties en wie weet komen we maandag jouw kant op. Goed weekend!
Lees verder