Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 26 juni 2017

Autozine: Jaguar Land Rover test zelfrijdende auto

Jaguar Land Rover test zelfrijdende auto
Jaguar Land Rover demonstreert autonome voertuigtechnologie waarmee toekomstige modellen geheel zelfstandig in stadsverkeer kunnen rijden. De techniek, genaamd Autonomous Urban Drive, houdt rekening met verkeerslichten en kan omgaan met rotondes en T-splitsingen.
Lees verder

Renault Megane RS krijgt 4Control
De nieuwe generatie Renault Megane R.S. wordt de eerste auto in het segment van de snelle hatchbacks met 4CONTROL vierwielbesturing.
Lees verder

Nissan Qashqai en X-Trail 2017 te koop
Nissan start met de verkoop van de vernieuwde QASHQAI en X-TRAIL. Beide Crossovers zijn op talloze punten vernieuwd en verbeterd. Het uiterlijk is aangescherpt en het interieur wordt gekenmerkt door de verhoogde kwaliteitsbeleving, nieuwe voorzieningen en moderne technologie die inzittenden meer veiligheid en comfort beloven.
Lees verder

Skoda bouwt 15 miljoenste auto voor VAG
SKODA heeft sinds de start van de samenwerking met Volkswagen vijftien miljoen auto's geproduceerd. Dit feit wordt door de twee ondernemingen gevierd als mijlpaal. Sinds de toetreding tot de Volkswagen Group in 1991 heeft SKODA zich ontwikkeld van een bedrijf dat vooral in de eigen regio succesvol was tot een wereldspeler die in meer dan honderd markten is vertegenwoordigd. In het afgelopen jaar heeft SKODA een nieuw afzetrecord gevestigd met 1.126.500 voertuigen.
Lees verder

BMW introduceert nieuwe X3
BMW introduceert de nieuwe X3. De derde generatie van de BMW X3 combineert net als zijn voorgangers stoere offroad-uitstraling met een sportieve uitstraling. De vertrouwde proporties, met een bijzonder korte overhang voor en achter, benadrukken de 50:50 gewichtsverdeling over de voor- en achteras. Het karakter van de nieuwe BMW X3 wordt onderstreept door de grote nieren en de mistlampen, die voor het eerst bij een BMW X-model een hexagonaal design hebben.
Lees verder

Autotest: Abarth 124 Spider
De betaalbare cabrio's bieden volop rijplezier en het gevoel van vrijheid dat hoort bij zo'n auto. Wat echter ontbreekt zijn spanning en sensatie. Wie op zoek is naar spektakel, moet heel wat dieper in de buidel tasten. Met de komst van de Abarth 124 Spider zou daar wel eens verandering in kunnen komen...
Lees verder

Seat presenteert Arona
Seat presenteert de Arona. De Arona beleeft in september zijn publiekspremiere op de internationale autoshow van Frankfurt. De Arona combineert volgens Seat de voordelen van een compacte hatchback met de ruimte en het gebruiksgemak van een gezinsauto. Hij deelt diverse technieken met de Ateca, de middelgrote SUV van Seat.
Lees verder