Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 22 juni 2017

Autozine: Kia onthult Stonic

Kia onthult Stonic
Kia breidt het modellengamma uit met een nieuw, compact crossover model in het sterk groeiende B-segment: de Kia Stonic. De nieuwkomer heeft een opvallende en zelfverzekerde uitstraling en is geinspireerd op de vorm en functionaliteit van grotere SUV's van Kia. Kia levert de Stonic met benzine- en dieselmotoren. De Europese verkoop start in de tweede helft van 2017.
Lees verder

VW maakt prijzen Polo 2017 bekend
De compleet nieuwe Volkswagen Polo die eind vorige week zijn wereldpremiere beleefde, wordt leverbaar vanaf 15.550 euro. Daarmee is zijn instapprijs lager dan die van zijn voorganger en dat terwijl veel meer ruimte, de nieuwste technologie en een completere uitrusting biedt. Naast TSI- en TDI-motoren is de Polo nu ook leverbaar als TGI, met een motor die geschikt is voor aardgas. De nieuwe Polo arriveert eind oktober in Nederland.
Lees verder

Mercedes-Benz G-Klasse nu als Designo
De wereld verandert, maar de Mercedes-Benz G-Klasse blijft: sinds 1979 is de offroader van Mercedes-Benz een vaste waarde in het modellengamma en hij blijft erg populair, met fans over de gehele wereld. Klanten die hun G-Klasse individueler, stijlvoller of luxueuzer willen maken, kunnen voortaan kiezen voor twee nieuwe speciale uitvoeringen: de designo manufaktur Edition en de Exclusive Edition
Lees verder

Jaguar kondigt E-Pace aan
Jaguar kondigt de E-PACE aan. Na de succesvolle introductie van de Jaguar F-PACE, waardoor de verkoop vorig jaar toenam met 83 procent, volgt nu de E-PACE die in 2018 in productie gaat. De wereldpremiere van de Jaguar E-PACE zal plaatsenvinden op 13 juli 2017
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz E-Klasse Coupe
Het lijkt allemaal heel voorspelbaar. De vijfde generatie van de Mercedes-Benz E-Klasse legt de nadruk op slimme techniek. De auto kan deels zelf rijden en heeft de modernste infotainment aan boord. Het ligt daarom voor de hand dat de E-Klasse Coupé datzelfde biedt, maar dan in een mooiere verpakking. Of heeft de Coupé meer te bieden?
Lees verder

Skoda biedt 4 jaar reparatiegarantie
SKODA introduceert twee nieuwe initiatieven. Het merk gaat vier jaar reparatiegarantie verlenen op alle werkplaatsactiviteiten die de officiele SKODA dealer aan de auto heeft verricht. Met dit initiatief onderstreept SKODA het vertrouwen dat zij heeft in de kwaliteit van haar producten en in de dealerorganisatie. Daarnaast introduceert SKODA op haar website een service-tool. Daarop kunnen SKODA-rijders op basis van hun kenteken zien welk onderhoud zij in de toekomst aan hun auto kunnen verwachten en tegen welke prijs.
Lees verder

DS7 Crossback eerst als La Premiere
Na de onthulling van de nieuwe SUV DS 7 CROSSBACK eerder dit jaar heeft DS Automobiles besloten de lancering op een bijzondere manier in te zetten met de introductie van een bijzondere uitvoering, die naar verwachting vanaf juli online kan worden gereserveerd. Klanten die de DS 7 CROSSBACK La Premiere reserveren kunnen als eerste begin 2018 achter het stuur plaats nemen. De DS 7 CROSSBACK La Premiere kan vanaf juli gereserveerd worden voor aanschaf met aanbetaling maar kan meteen besteld worden in de lease.
Lees verder