Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 13 juni 2017

Autozine: Mitsubishi SpaceStar als 100th Edition

Mitsubishi SpaceStar als 100th Edition
Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan introduceert Mitsubishi de Space Star 100th Anniversary Edition. De speciale uitvoering is in beperkte oplage beschikbaar, heeft diverse extras en is verkrijgbaar voor 15.490 euro all-in rijklaar. En dat is inclusief metallic of pearl lak.
Lees verder

Nederland in EUCARIS
Vandaag heeft minister Melanie Schultz van Haegen tijdens de Transportraad in Luxemburg het Protocol tot wijziging van het EUCARIS-Verdrag ondertekend. Hiermee wordt het opsporen van fraude en criminaliteit met rijbewijzen en voertuigen weer iets eenvoudiger.
Lees verder

Nieuwe motoren bij Land Rover
Land Rover kondigt twee nieuwe Ingenium benzinemotoren aan voor de Land Rover Discovery Sport en de Range Rover Evoque. Bovendien komt er een nieuwe Ingenium dieselvariant met 176 kW (240 pk). De Land Rover Discovery Sport en de Range Rover Evoque zijn met ingang van modeljaar 2018 ook leverbaar met Jaguar Land Rovers geheel nieuwe 2,0-liter viercilinder Ingenium benzinemotoren. Het is voor het eerst dat Jaguar Land Rovers nieuwe Ingenium benzinemotorenfamilie in de auto's van Land Rover worden aangeboden.
Lees verder

Ford opent Smart Mobility Office
Ford heeft bekendgemaakt dat het in Londen het Ford Smart Mobility Innovation Office opent. Hier gaat het bedrijf zich specifiek toeleggen op toekomstige mobiliteitsoplossingen voor Europa. Vanuit dit nieuwe kantoor heeft een team van specialisten van Ford contact met IT-bedrijven, wetenschappelijke instituten en bestaande partners. De locatie richt zich op de kortetermijnontwikkeling van slimme mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij de behoeften van grote Europese steden.
Lees verder

Citroen introduceert C3 Aircross
Citroen introduceert C3 Aircross. De nieuwe C3 Aircross is een compacte SUV die zich onderscheidt met zijn originele en moderne uitstraling. Het carrosseriedesign beschikt over dezelfde stijlkenmerken als andere Citroen modellen van dit moment en tegelijkertijd over alle kenmerken van een robuuste SUV. Het model biedt vele personalisatiemogelijkheden. Perfect bij zijn SUV-karakter passen de systemen Grip Control en Hill Descent Assist, waarmee deze auto ook buiten de gebaande paden uit de voeten kan.
Lees verder

VW kondigt Polo 2017 aan
Volkswagen kondigt de geheel nieuwe Polo aan. Aanstaande vrijdag onthult Volkswagen in Berlijn denieuwe Polo. Deze nieuwe generatie van het succesvolle model is groter en ruimer en comfortabeler geworden en voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal van de Polo, waarvan inmiddels al 14 miljoen exemplaren werden verkocht.
Lees verder

Opel introduceert nieuw merkslogan
Opel introduceert een nieuwe merkslogan: De toekomst is voor iedereen. De nieuwe slogan benadrukt de belofte van het merk: Opel democratiseert technologie van de toekomst en maakt die voor iedereen toegankelijk. Deze filosofie zit diep geworteld in de geschiedenis van Opel. Tegelijkertijd introduceert Opel een opgefrist merklogo en een nieuwe Insignia-campagne, waarin Opel voor het eerst de nieuwe merkslogan en het nieuwe merklogo gebruikt.
Lees verder