Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 7 juni 2017

Geachte heer/mevrouw, zomercheck nu slechts € 16,50 mét gratis T1 spaarpot!

Volkswagen Bedrijfswagens. Onderaan de streep een slimme investering.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Klik hier voor de online versie
Volkswagen Bedrijfswagens   Contact   Dealer
Zorgeloos vakantiegevoel: Kom langs voor een Zomercheck
Zorgeloos vakantiegevoel: Kom langs voor een Zomercheck.

Gaat u met uw bedrijfswagen op vakantie? Of is het al even geleden dat u bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer bent geweest voor een controle? Kom dan vóór 31 augustus langs voor de Zomercheck. Voor slechts €16,50 wordt uw bedrijfswagen gecontroleerd op 20 belangrijke punten én worden alle vloeistoffen bijgevuld.

Plan de Zomercheck
Profiteer van onze voorraad-deals
 
Profiteer van onze voorraad-deals
Voor de snelle beslissers, zijn er nu voorraad-deals met veel voordeel op een Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter. Rij nu weg in een scherp geprijsde bedrijfswagen.
 
Plan een adviesgesprek
 
Veilig op reis met nieuwe zomerbanden
 
Veilig op reis met nieuwe zomerbanden
Van 1 juni tot en met 31 augustus profiteert u bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer ook van de scherpe actieprijzen op zomerbanden.
 
Ontdek de actie
 
Amarok
Amarok range helemaal compleet met handgeschakelde uitvoeringen.
Iedere vakman vindt zijn ideale Amarok nu ook met de nieuwe handgeschakelde versies. Van een comfortabele handgeschakelde Trendline tot super luxe Highline met 8-trapsautomaat.

Ontdek de Amarok
Connected
Houd uw bus in bedrijf
Heeft u het voordeel al ontdekt van een connected bedrijfswagen? U weet dan alles over uw wagenpark; volledig inzicht en realtime. Zo kunt u uw wagenpark nog beter inzetten en besparen op brandstof en onderhoud. Houd uw bus in bedrijf en ontvang in juni € 100 korting (excl. BTW) op een MIND smartbox, indien u uw hele wagenpark connected maakt.

Meer weten?
T1 Bulli handdoek
 
T1 Bulli handdoek
Bij het afdrogen met deze handdoek kunt u al genieten van het vrije gevoel van de T1 Bulli, het iconische model van Volkswagen. Het motief is er in geweven, zodat de handdoek aan beide zijden het water absorbeert.
 
Bestel nu
 
T1 Bulli toilettas
 
T1 Bulli toilettas
De ideale compagnon voor onderweg! De toilettas heeft genoeg vakken, sommige hebben zelfs een rits om af te sluiten. Met de haak kan de tas worden opgehangen of stevig neergezet.
 
Bestel nu
 
     
     
Klant
beoordelingen
Bekijk alle
modellen
Werkplaats afspraak
     
       
       
 
Overig
Contact
Service + onderhoud
Acties
Uitschrijven
 
 
 
© 2017 Volkswagen. All rights reserved