Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 12 juni 2017

Horner na de race in Canada: "Ontzettend jammer voor Max"

Horner na de race in Canada: "Ontzettend jammer voor Max"

Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, liet na afloop van de Grand Prix van Canada weten: "Het is zo ontzettend jammer voor Max, hij had echt een briljante start. Het was een erg moedige actie bij het ingaan van bocht 2 en zijn racesnelheid was ook erg goed. Hij raakt daar Sebastian Vettel, maar dat lijkt mij meer een race-incident. Wij hebben ook dit weekend weer behoorlijke progressie gemaakt en het is jammer dat Max de race niet uit kon rijden."

"Daniel reed een geweldige race en hij maakte niet één fout in de race waardoor hij het podium kon bereiken." Over de problemen bij Verstappen zegt hij: "Je hebt het gezien, Max verloor ineens al zijn power en Max en het hele team zijn er echt doodziek van. Dit circuit legt normaal gesproken al onze zwakheden bloot en als je dan op deze manier kan presteren, de upgrades werkten ook en je kan het gat weer iets kleiner maken dan is dat uitstekend werk. Dat momentum moeten wij meenemen naar de volgende races. Als Daniel geen podium had gehaald dan was Max dat normaal gesproken wel gelukt."

Lees verder

Max over Canadese GP: "Wilde mijn eigen race rijden"

Na een geweldige start zag het er afgelopen zondag rooskleurig uit voor Max Verstappen. Op het Circuit Gilles Villeneuve in Canada reed de Nederlander zich al na de eerste bocht naar een tweede positie, totdat een technisch probleem in ronde tien roet in het eten gooide. Verstappen viel uit en zag zijn teamgenoot Daniel Ricciardo naar het podium rijden. In het programma Peptalk op Ziggo Sport blikt de Nederlander terug op het raceweekend in Montreal.

Lees verder

Prijswinnaar MV collection hoodie bekend

Bij de zevende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een hoodie uit de nieuwe MV collection (t.w.v. € 84,95) te winnen. Er dongen bijna achthonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Canada moest worden voorspeld. In de 9e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:17.187 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:17.172 zat Jeannet van der Wiel daar maar vijftien duizendsten van af! Zij is dan ook de terechte prijswinnaar.

Lees verder