Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 5 juni 2017

Max kijkt uit naar Canada: "Een geweldige sfeer"

Max kijkt uit naar Canada: "Een geweldige sfeer"

Over een week strijkt het Formule 1-circus neer in Montreal voor de Grand Prix van Canada. Een race waar Max Verstappen vorig jaar, na een enerverend gevecht met regerend wereldkampioen Nico Rosberg in de slotfase, als vierde eindigde. De Nederlander kijkt er dan ook naar uit om weer terug te keren op het Circuit Gilles Villeneuve.

Lees verder

Nieuw en exclusief bij Verstappenshop.nl: de MV collection

Vandaag lanceert Max Verstappen - in samenwerking met Red Bull Racing en Puma - de MV collection.

Lees verder

Prijswinnaars Monaco bekend

Bij de zesde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, waren twee prijswinnaars te noteren. Naast een Red Bull Racing polo (t.w.v. € 64,95) vielen er een blauw Verstappen t-shirt (t.w.v. € 29,95) plus de grijs/zwarte Verstappen snapback (t.w.v. € 35,00) te winnen. Er dongen ruim zevenhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Monaco moest worden voorspeld. In de 56e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:16.329 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:16.327 zaten zowel Pieternel Wassink als Corinne Leijdekkers daar maar twee duizendsten van af! De prijzen zijn inmiddels naar beiden opgestuurd.

Lees verder