Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 9 juni 2017

Max over ontwikkeling RB13: "Het gaat steeds beter"

Max over ontwikkeling RB13: "Het gaat steeds beter"

Max Verstappen maakt zich op voor de zevende ronde van het Formule 1 Wereldkampioenschap, die dit weekend verreden zal worden op het Circuit Gilles Villeneuve in de Canadese stad Montreal. Na een enigszins teleurstellende race in Monaco, waarin de Nederlander de hele wedstrijd vast zat achter Valtteri Bottas en teamgenoot Daniel Ricciardo hem voorbij stak door later te stoppen, wil Max het liefst vooruit kijken.

Lees verder

Voorspel de snelste raceronde van Max en win een hoodie uit de nieuwe MV collect

In samenwerking met de Verstappen webshop heeft Verstappen.nl een prijsvraag opgezet, waarbij deze zevende ronde van het seizoen een vest met capuchon uit de nieuwe MV collection (t.w.v. € 84,95) te winnen is. Dit product is uiteraard, naast alle overige Max Verstappen en Red Bull-merchandise, verkrijgbaar via Verstappenshop.nl.

Lees verder

Max over het huidige seizoen: "Ben constanter en maak minder fouten"

Voorafgaand aan het seizoen waren de verwachtingen bij Red Bull Racing hooggespannen. Na een prima 2016 zou de aansluiting met Mercedes gevonden kunnen worden. Dit jaar heeft het team uit Milton Keynes echter een grotere achterstand op Mercedes en ook Ferrari is ze voorbij gestoken. Als er geen gekke dingen gebeuren, strijden Max Verstappen en zijn stalgenoot Daniel Ricciardo voornamelijk om plek vijf en zes. Ondanks de mindere resultaten, blijft de Limburger er rustig onder.

Lees verder