Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zaterdag 17 juni 2017

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Succes in strijd tegen Rotterdamse milieuzones

Personenauto's en bestelauto's van vóór 1 juli 1992 die op benzine rijden mogen na een uitspraak van de Rotterdamse rechtbank weer de milieuzone van Rotterdam in.
De uitbreiding van de milieuzone in november 2015 is met succes aangevochten door veertien belanghebbenden. De rechtbank heeft nu geoordeeld dat bij de vaststelling van de milieuzone onvoldoende rekening is gehouden met de belangen van de kleine groep eigenaren van personenauto's en bestelauto's van vóór 1 juli 1992 die op benzine rijden. Met onze 4tjes mogen we voorlopig dus weer rondrijden in Rotterdam.
Bron: Fehac
Fehac websiteVoorjaarsweekend in Koudum

Afgelopen weekend kwam een enthousiaste groep clubleden bij elkaar in Friesland voor een clubweekend. Het weer was prachtig en de sfeer heel goed. Aan de niet al te lange rondrit op zaterdag deden maar liefst 32 equipes mee! Na deze puzzelrit verraste de evenmentencommissie ons met een behendigheidsparcours. Middels 4 ludieke proeven werd bepaald welke van de chauffeurs de meest behendige was. Op zondag nam Frans ons nog even mee naar Hindelopen, een prachtig stadje in Zuidwest Friesland. Alles bij elkaar een leuk programma, met dank aan de evenementencommissie en Frans.Workshop basiskennis motortechniek

Aanstaande zaterdag 24 juni is er weer een praktische workshop in het R4 Kwartier. Hierbij wordt behandeld hoe we de R4 motor weer lopend krijgen. Er wordt aandacht gegeven aan: ontsteking stellen, carburateur stellen en kleppen stellen. De te "repareren" motor is hierbij op een bok geplaatst. Dit alles onder deskundige leiding van Lambert Kooy. We starten om 12.00 uur en we hopen klaar te zijn om 16.00 uur. Aanmelden doe je via de mail: workshops@r4club.nlIllustere figuren

Tim Verbeek en zijn vrienden maken samen een mooie voorstelling over een Renault 4 F4 uit 1968. Ze zijn op dit moment de voorstelling vorm aan het geven en gaan hiervoor in gesprek met R4 fans over hun R4 verhaal.
Meer informatie via hun website (zie link).

Website Illustere figuren


Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.