Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 30 juni 2017

Schaalmodel 1:43 RB12 "aero rake" Maleisië 2016 verkrijgbaar!

Schaalmodel 1:43 RB12 "aero rake" Maleisië 2016 verkrijgbaar!

Op 30 september 2016 reed Max Verstappen tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van Maleisië met een zogenaamde 'aero rake'. Deze aerodynamica test, waarbij middels een rek vol sensoren de luchtstromingen bekeken worden, leverde waardevolle informatie op voor de verdere ontwikkeling van de RB12. Van deze test met 'aero rake' is nu een uniek 1:43 schaalmodel te koop op Verstappenshop.nl 

Lees verder

Pirelli maakt bandenkeuzes bekend voor Grand Prix Oostenrijk

Pirelli, de bandenleverancier in de Formule 1, heeft de bandenkeuzes van de teams voor de aankomende Grand Prix van Oostenrijk bekendgemaakt. De coureurs beschikken gedurende het weekend op de Red Bull Ring over de softs, de supersofts en de ultrasofts. 

Lees verder

Max blikt vooruit op de Red Bull Ring: "Omgeving kleurt oranje"

Na een tumultueuze race in Baku hebben de coureurs nu een weekend vrijaf. De twee daaropvolgende weekenden staan de Grand Prix van Oostenrijk en de Grand Prix van Engeland op het programma. Max Verstappen blikt vooruit op de 'double-header' waarin hij vorig jaar uitstekend presteerde met twee tweede plekken.

Lees verder